Un nou esforç abans de l’aturada

Un nou esforç abans de l’aturada

L’equip visitarà (dissabte, 12 h) un Bada Osca destacat en la lluita per la salvació

El Barça visitarà aquest dissabte el Bada Osca (12 h, Gol i LaLigaSportsTV), en el que serà l’últim esforç abans de l’aturada per seleccions de la setmana vinent. Els blaugranes segueixen la seva carrera pel títol de la Lliga Sacyr Asobal en aquesta jornada 23, mentre que els aragonesos intentaran seguir fugint de les posicions de descens.

Els homes d’Ortega, reforçats després d’aconseguir la Copa del Rei, van signar la setmana passada una convincent victòria davant el Recoletas Atlético Valladolid (39-22). L’equip segueix creixent a la competició domèstica amb l’objectiu dels quarts de final de la Champions a l’horitzó.

El Bada Osca, per la seva banda, ha sumat tres dels últims sis punts en joc i ja suma 20 unitats a la taula. Així, els aragonesos són desens, 5 punts per sobre de les posicions de descens, tot i que hi ha molts equips en un grapat de punts.

N’Guessan: "Tenim ben encarada la Lliga però no ens hem de relaxar"

El lateral Timothey N’Guessan valora l’estat de l’equip: "És estrany tenir només un partit per setmana, però ho aprofitem per treballar i fer gimnàs i cursa. Contra el Bada Osca hem de fer un bon partit i continuar treballant pels futurs objectius".

El francès aposta per la concentració: "Tenim objectius i hem de treballar molt per assolir-los. A Osca hem d'estar concentrats i sortir molt ficats per fer un bon partit. La Lliga la tenim ben encarada però no ens hem de relaxar".

El '19' blaugrana sap com és d’important la participació de tota la plantilla: "Suposo que hi haurà rotacions i entraran altres jugadors, però això ho haurà de decidir l'entrenador. També és important arribar amb confiança als quarts de final de la Champions".

barcelona-handball-22-squadlist--90339b6b-d8f8-4955-bf63-168e822b1af2

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut