Un altre èxode blaugrana

Un altre èxode blaugrana

Fins a dotze jugadors blaugrana estaran amb les seves seleccions

Després del partit disputat a Osca amb un resultat de 25-44 a favor dels blaugranes, el Barça afronta una setmana d’internacionals i Carlos Ortega podrà comptar amb la majoria dels seus jugadors. 

Dels 16 jugadors de la plantilla blaugrana, només quatre es quedaran a Barcelona a les ordres de l’entrenador culer. Per a aquesta aturada per seleccions, únicament Gonzalo Pérez de Vargas, Aleix Gómez i Ángel Fernández per Espanya no aniran amb la selecció dirigida per Jordi Ribera. Per la seva banda, l’Argentina de Leo Maciel tampoc ha convocat el porter culer. 

Partits amistosos i classificatoris de cara al Mundial 2023

Brasil ha cridat Haniel Langaro i Thiagus Petrus, que jugaran dos partits amistosos davant de Tunísia al país africà. Per la seva banda, la França de Ludovic Fàbregas, Dika Mem, Tim N’Guessan i Melvyn Richardson ha convocat els quatre blaugranes per jugar un doble enfrontament amistós davant d’Espanya, on es veuran les cares amb el seu company Aitor Ariño, que s’ha recuperat de la tendinopatia al genoll esquerre i que ja va jugar davant del Bada Huesca. 

Eslovènia jugarà dijous i dissabte davant de Sèrbia, enfrontament que servirà com a classificatori de cara al Mundial de l’any vinent i Blaz Janc i Domen Makuc han estat reclamats per la seva selecció. Croàcia, amb Luka Cindric al capdavant, tindrà també dos partits classificatoris davant de Finlàndia, un a terres fineses, i l’altre, davant de la seva afició.

Egipte jugarà davant d’Algèria un parell d’amistosos davant de la seva afició en què Ali Zein és un dels puntals de la seva selecció i, per finalitzar, Youssef Ben Ali viatjarà fins a Qatar amb permís del Club per solucionar uns temes personals.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut