El Barça, la base de les seleccions catalanes

El Barça, la base de les seleccions catalanes

El cinquanta per cent dels jugadors pertanyen a la disciplina culer

Els equips de formació del Barça d’handbol segueixen sent la base de les seleccions catalanes un cop més. En el Campionat de seleccions autonòmiques que començarà a partir de demà a Múrcia, els jugadors culers són majoria als tres equips que representaran Catalunya durant la Setmana Santa.

La selecció Infantil compta amb nou jugadors del Barça dels 16 nois convocats per la Federació Catalana d’Handbol. Per la seva banda, la selecció Cadet tindrà vuit components del Club i, per acabar, la selecció Juvenil en suma set dels 16 totals.

Un base amb molts èxits

El fet que el Barça aporti la meitat dels jugadors a les respectives seleccions de la Federació és un reconeixement i una demostració de la bona feina que es fa als equips de formació del Barça. El primer equip compta amb tres jugadors formats a la base blaugrana com són Gonzalo Pérez de Vargas, Aitor Ariño i Aleix Gómez, però a banda d’aquests tres, la Lliga Sacyr Asobal està farcida de jugadors que han passat per la Ciutat Esportiva en les seves etapes de formació com són Àlex Márquez (BM Granollers), Xoan Ledo (Bidasoa), Mamadou Diocou (Logronyo-La Rioja), Álvaro Ruíz (Benidorm), Dani Fernández (Cangas), Robert Rosell (Recoletas Granollers), Gerard Carmona (Bada Osca), entre d’altres.

A més, jugadors internacionals com Rodrigo Corrales (Veszprém), Dani Dujshebaev (Kielce), Àlex Pascual (Dinamo Bucarest), Jorge Maqueda (Veszprém) i Viran Morros (Füchse Berlín), també han passat per les categories inferiors culers.

Aquesta temporada ja han debutat tres jugadors formats a casa com són Martí Soler, Aleksandar Cenic i Pablo Urdangarin, a més de comptar amb jugadors com Artur Parera, Juan Palomino i Albert Pujol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut