Bon inici blaugrana

Bon inici blaugrana

Espanya, França i Eslovènia guanyen en la jornada inaugural del Campionat d’Europa

Després de la primera jornada del Campionat d’Europa aquestes són les actuacions dels jugadors blaugrana implicats: 

Espanya 28 – República Txeca 26

Espanya va començar el seu periple en aquest campionat amb una victòria soferta però que els permet mantenir-se invictes en els darrers 13 partits disputats en un Campionat d’Europa. L’objectiu de repetir per tercera vegada consecutiva i ser campions d’Europa va tenir un bon inici per als blaugranes Gonzalo Pérez de Vargas, Aleix Gómez, Aitor Ariño i Ángel Fernández, que van poder sumar una nova victòria amb la selecció, malgrat l’ajustada victòria per només dos gols. 

Pérez de Vargas va tenir una bona actuació sota pals i va ser cabdal a mantenir la selecció en el partit quan els txecs van pressionar en el marcador. A més, va poder anotar un gol des de la seva porteria. Per la seva banda, Aleix Gómez va tornar a ser un jugador fiable des de la línia dels set metres, on va convertir tres gols a més de sumar-ne un altre en joc. Fernández, que va sortir com a titular, va sumar tres gols més per als espanyols, mentre que Aitor Ariño, que ha tornat a la selecció després de perdre’s els Jocs Olímpics per una greu lesió al genoll, va donar relleu a Fernández però sense poder anotar cap gol. 

Croàcia 22 – França 27

L’actual campiona olímpica, França, va vèncer per cinc gols de diferència a la Croàcia de Luka Cindric, que no va poder jugar encara per no haver superat el període de confinament per la Covid-19. La victòria francesa es va basar en la bona defensa gal·la, que només va permetre cinc gols durant els primers vint minuts de joc.

Els blaugranes francesos van tenir una destacada actuació per a la seva selecció. Dika Mem va marcar sis gols dels set llançaments que va realitzar, mentre que el pivot Ludovic Fàbregas va fer-ne cinc sense error. Per la seva banda, Melvyn Richardson no va poder anotar cap gol però sí que va ajudar els seus companys en tasques defensives. 

Eslovènia 27 – Macedònia del Nord 25

L'Eslovènia de Blaz Janc i Domen Makuc ha començat el campionat sumant els dos primers punts després de guanyar a Macedònia del Nord per un marge de dos gols. Els eslovens van dominar tot el partit llevat dels primers minuts, en què els macedonis dominaven en el marcador. Però un cop es van avançar al marcador mai van deixar el liderat. 

L’extrem dret Janc va ser l’autor de tres gols i no va errar cap dels seus xuts a porteria. Per la seva banda, Makuc, que no va sortir de titular, va sumar un gol en dos dels llançaments que va intentar. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut