Sense parar de treballar

Sense parar de treballar

El jugador blaugrana segueix treballant cada dia per recuperar-se al cent per cent

El lateral esquerre francès Tim N'Guessan no ha anat amb la selecció francesa per disputar el campionat d’Europa per tal de recuperar-se de la lesió muscular al bessó de la cama esquerra que es va produir durant el partit de Champions davant del PSG París. Malgrat no defensar la samarreta de la seva selecció, N'Guessan no ha parat de treballar.

El francès no ha tingut gaires vacances i mentre els seus companys blaugrana estan amb les seves respectives seleccions, ell està treballant cada dia amb el preparador físic culer Kico Pla, per tal de posar-se en forma al més aviat possible i estar al màxim quan els seus companys tornin de l’Europeu i posar-se a les ordres de Carlos Ortega.

Pocs dies de vacances

Per tal de recuperar-se degudament i millorar el seu estat físic, N'Guessan ha estat treballant de dilluns a dissabte i només se n’ha deslliurat els dies més assenyalats de les festes. Tot això per quan l’equip comenci la segona part de la temporada, estar al màxim nivell.

Frade segueix la seva recuperació

Per la seva banda, Luis Frade ha començat la primera fase de la recuperació a Portugal. El pivot portuguès va estar-se els primers dies a Barcelona després de passar pel quiròfan però s’estarà a Porto fins les primeres setmanes de febrer seguint el seu procés de recuperació, controlat i supervisat pels serveis mèdics del Club.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut