L'equip d'handbol visita l'exposició del referèndum de l'Espai Barça

L'equip d'handbol visita l'exposició del referèndum de l'Espai Barça

L'equip al complet, amb jugadors i tècnics, ha pogut conèixer de primera mà els detalls de la consulta sobre el finançament que farà realitat el projecte de renovació de l’Estadi i la construcció del nou Palau Blaugrana

Les darreres setmanes els equips professionals del FC Barcelona estan duent a terme visites guiades a l’Exposició del Referèndum sobre el finançament de l’Espai Barça, que se celebrarà el proper 19 de desembre, per conèixer tots els detalls d’aquest projecte cabdal per al futur del Club. 

Aquest diumenge ha estat el torn de la plantilla d'handbol, després del seu partit contra l'Ademar León. L'equip d'handbol ha recorregut el recinte de 400 m2 ubicat a l’esplanada del Camp Nou i que està oberta a tots els socis, sòcies i aficionats que vulguin saber més de l’Espai Barça abans de la celebració de la consulta vinculant.

L’equip d'handbol al complet, i amb la presència de Joan Solé, directiu responsable de l'handbol, han fet la visita i han conegut quines són les línies mestres de com serà la instal·lació que acollirà els partits dels equips professionals del Club, el nou Palau. Un recinte principal per a 15 mil espectadors i un annex, el Palau Petit, amb capacitat per a 4.000 espectadors.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut