Barça-Porto: Triomf clar i treballat a la Champions (38-31)

Victòria clara dels de Carlos Ortega que serveix per trencar una ratxa de dues derrotes a la Champions amb 12 gols d'Aleix Gomez

Triomf del Barça contra el Porto (38-31) en partit de Champions. Els de Carlos Ortega han firmat una bona primera meitat que els ha situat per damunt en el marcador. Una diferència que s’ha augmentat a la segona meitat amb els blaugrana sense reduir la intensitat. Aleix Gomez, amb 12 dianes, ha estat el màxim golejador culer.

Gran inici blaugrana

El Barça ha firmat un bon inici de partit i ràpidament s’ha situat per davant amb 3-0 (min 5) en els primers compassos. Els de Carlos Ortega han atac perfectament un set contra sis i mica en mica han anat augmentant la diferencia fins a doblar el resultat en el marcador (12-6, min 15).

La nota negativa d’aquesta primera meitat ha estat la targeta vermella a Pérez de Vargas per una jugada fora l’àrea. Una primera meitat en la qual Aleix Gomez ha estat el protagonista culer amb sis gols.

Certifiquen el triomf

A la represa els de Carlos Ortega no han reduït la intensitat i han sabut mantenir la diferència en el marcador. El Porto no ha perdut la cara al matx en cap moment i això ha evitat que els blaugrana ampliessin l'avantatge. Un triomf que permet als culers trencar una ratxa de dues derrotes a la Champions.

Barça, 38
Porto, 31

Barça: Pérez de Vargas (-), Aleix Gómez (12), Dika Mem (3), Thiagus Petrus (1), Ludovic Fabregas (3), N’Guessan (4) i Aitor Ariño (2) –set inicial-, Blaz janc (1), Luka Cindric (8), Domen Makuc (1), Langaro (1), Maciel (-), Ali Zein (-) i Ben Ali (2).

Porto: Nikola Mitrevski (-). António Areia (1), Fábio Magalhães (9), Rui Silva (1), Daymaro Salina (2), Ivan Sliskovic (1) i Leonel Fernandes (-) –set inicial-, Pedro Veitia (-), Victor manual Iturriza (2), Pedro Cruz (6), Diogo de Abreu (3), Diogo Branquinho (4) i Miguel Alves (2).

Parcials: 3-0, 7-4, 12-6, 14-17, 16-10, 20-13 (descans), 24-15, 28-18, 29-20, 31-24, 33-26, 38-31

Àrbitres: Mirza Kurtagic i Mattias Wetterwik.