Volen recuperar sensacions a la Champions

Volen recuperar sensacions a la Champions

Els blaugranes volen tornar pel camí de la victòria en competició europea

El FC Barcelona buscarà dijous davant del Porto (20.45 h, Esport3/DAZN) sumar una victòria davant dels portuguesos i trencar la ratxa de dues derrotes consecutives a la Champions. En el partit disputat a terres portugueses, els de Carlos Ortega van empatar a 33 després d’un final d’infart on els blaugranes van poder guanyar a l’últim segon. 

El Barça, està situat en la quarta posició del Grup B empatat a nou punts amb el PSG francès amb qui es veurà les cares la propera setmana. Els francesos però, mercès al seu millor 'goal average' superen els catalans. Per la seva banda, els portuguesos són setens del grup amb set punts i estan lluitant amb l’HC Motor per mirar de classificar-se per als vuitens de final de la competició. 

Ortega: “Hem de fer les coses molt bé per treure el partit que és l’objectiu primordial”

El tècnic blaugrana Carlos Ortega va valorar el rival blaugrana a la màxima competició europea i en va destacar el seu nivell. “A la Champions tots els equips són complicats. Són un equip que amb el 7 contra 6 et posa les coses molt complicades perquè tenen gent amb molta qualitat. I hem de fer les coses molt bé per treure el partit que és l’objectiu primordial”. 

D’altra banda va incidir en la importància de tornar a guanyar a la Lliga per tal de recuperar-se de les dues derrotes consecutives a la Champions davant del Kielce polonès. “Era important guanyar en primer lloc i tenir bones sensacions però també hem mirat de dosificar els jugadors que portaven més minuts. Haurem de donar-ho tot i tenir el màxim suport del públic per fer que els dos punts es quedin aquí”. 

Fàbregas: “Nosaltres hem de donar tot sempre quan estem a la pista”

El segon capità de l’equip, Ludovic Fàbregas, sap la importància que té el xoc i a la prèvia va recordar la dificultat del Porto. “Allà va ser un partit molt difícil i teníem moltes baixes però l’equip va lluitar fins al final per treure un punt en una pista que és complicada. Mirarem de guanyar el partit a casa i sabem que l’afició per nosaltres és molt important i segur que ens ajudarà moltíssim per emportar-nos els dos punts que són molt importants després de les dues derrotes”. 

Fàbregas té clar quina ha de ser la manera de jugar sempre del Barça i ho va assegurar hores abans d’enfrontar-se als portuguesos .“Nosaltres ho hem de donar tot sempre quan estem a la pista. A vegades se surt bé i a vegades no, però som un equip que lluita sempre fins al final i això forma part del nostre ADN i ho hem de mantenir”.

Per al pivot francès, el fet de jugar molts partits no ha de servir d’excusa per no sortir a totes en cada partit. “L’handbol actualment és molt exigent i hem de jugar cada dos tres dies. Nosaltres sabem que cap partit és fàcil i l’equip sempre vol fer-ho bé i guanyar sempre. I això és el que farem davant del Porto i la resta de partits que queden d’aquest any”. 

Convocatòria FC Barcelona

Aquests són els jugadors triats per Carlos Ortega per disputar la novena jornada de la Champions:

Gonzalo Pérez de Vargas (1), Dika Mem (10), Aitor Ariño (13), Blaz Janc (18), Timothey N’Guessan (19), Aleix Gómez (20), Thiagus Petrus (22), Luka Cindric (25), Ángel Fernández (32), Domen Makuc (35), Haniel Langaro (37), Leo Maciel (40), Youssef Ben Ali (41), Melvyn Richardson (66), Ludovic Fàbregas (72) i Ali Zein (90). 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut