Barça - Bathco Torrelavega: Superada la primera prova de la setmana (41-28)

Els culers guanyen el primer dels tres partits que afrontaran en els propers sis dies amb un triomf contundent al Palau

El líder no afluixa i suma una nova victòria a la Lliga Asobal. Els culers han superat amb autoritat el Bathco Torrelavega (41-28) i es mantenen invictes a la competició domèstica amb 13 victòries en 13 partits, i comencen així de la millor manera una setmana de tres partits que es presenta trepidant.

Domini inicial

El duel -corresponent a la jornada 6 de la Lliga Sacyr Asobal i que va ser ajornat per la disputa de la Super Globe- ha iniciat amb un bon Barça que ràpidament ha obert escletxa al marcador (8-2), amb Langaro molt endollat en atac. Tot i així, els visitants, que han arribat a perdre de set, han reaccionat i s'han situat a quatre gols (14-10), sense permetre als culers distanciar-se al marcador, per acabar marxant al descans amb un ajustat 17-14.

Sentència blaugrana

Ja a la segona part, uns grans primers minuts de Dika Mem han impulsat als barcelonistes, que ràpidament s'han posat amb un +10 que seria impossible per als visitants (29-19), amb un bon Maciel sota pals (18 aturades en total). Ja als darrers compassos, la intensitat blaugrana ha estat impossible d'aguantar per al Torrelavega, que ha arribat a perdre de 14 gols, per acabar caient per 41-28.

Finalment, victòria clara dels culers que en només dos dies rebran el Porto i diumenge visitaran l'Unicaja Banco Sinfín.

Barça, 41
Bathco Torrelavega, 28

Barça: Maciel (-), Ángel Fernández (1), Langaro (4), Cindric (2), Dika Mem (7), Ludovic Fàbregas (3), Aleix Gómez (6) -set inicial-. Pérez de Vargas (-), Cenic (-), Ariño (4), N'Guessan (2), Thiagus Petrus (-), Ben Ali (3), Richardson (4), Urdangarín (1), Ali Zein (4).
Bathco Torrelavega: Murillo Araujo (-), Jorge Prieto (2), Martí Villòria (4), Jaime Gallego (3), Dusan Trifkovic (1), Fabrizio Casanova (2), Nicolai Colunga (2) -set inicial-. Gonzalo Porras (2), Alonso Moreno (-), Borja Lombilla (-), Isidoro Martínez (3), Daniel Serrano (6), Facundo Cangiani (2), Jose Carlos Hernández (-), David García (1), Jose Manuel Urrutia (-).
Parcials:4-1 / 9-3 / 12-5 / 14-8 / 15-11 / 17-14 (descans) 24-17 / 28-19 / 31-21 / 36-24 / 37-25 / 41-28 (final)
Àrbitres:  Arcos Adeva i Luque Cabrejas