Visita del Torrelavega per començar una setmana amb tres partits

Visita del Torrelavega per començar una setmana amb tres partits

Els blaugranes recuperaran el partit pendent de la jornada 6

El Barça rebrà aquest dimarts (20.30 hores, Esport3 i LaLigaSports TV) el Bathco Torrelavega, en el primer duel d'una setmana amb tres partits. La visita del conjunt càntabre al Palau correspon a la jornada 6 de la Lliga Sacyr Asobal, que va ser ajornada per la disputa de la Super Globe.

El Bathco Torrelavega ocupa el 14è lloc a la classificació, encara que arriba al duel reforçat després de vèncer l'Incarlopsa Cuenca (33-26) en el seu darrer partit. Aquella victòria va suposar la fi a una ratxa de quatre derrotes per als visitants d'aquest dimarts.

Per la seva banda, el Barça va aconseguir dissabte passat davant l'Iberoquinoa Antequera (45-19) la golejada més gran de la temporada i la tercera en la història de la Lliga Sacyr Asobal. Els de Carlos Ortega jugaran de nou dijous davant el Porto i diumenge visitaran l'Unicaja Banco Sinfín.

Maciel: "Hem de jugar bé a casa, fer-nos forts i continuar endavant"


El porter blaugrana Leo Maciel avisa en la prèvia de la importància de no abaixar el ritme: “És el darrer esprint a la Lliga. Ens queden cinc partits (en totes les competicions), començant pel de demà contra el Torrelavega. Venen de guanyar el Cuenca, que per a mi és una mica dolorós. Però és un equip amb molta intenció de fer-ho bé i segurament vinguin al Palau amb molta il·lusió. Hem d'estar preparats per continuar jugant bé a casa, fer-nos forts i continuar endavant”.

L'argentí té clar que l'equip ha de continuar creixent: “Guanyar sempre és ideal, però també cal poder treure coses positives de les derrotes. Estem aprenent potser a jugar minuts picants, minuts decisius, i és millor que això passi en aquests moments. I tots els equips ho tenen. A la Champions no hi ha cap equip invicte, així que som un més dels que lluitarem per estar a dalt”.

Maciel també recorda l'afició del Palau: “Estan responent. Estic content de poder jugar en un lloc com aquest i veure la gent. Estic sentint també algunes mostres d'afecte que sempre venen bé. Que gaudeixin si poden venir al Palau, que és un lloc bonic”.

La convocatòria del Barça

Aquests són els jugadors escollits per Carlos Ortega per disputar la sisena jornada de la Lliga Sacyr Asobal:

Gonzalo Pérez de Vargas (1), Aleksander Cenic (3), Dika Mem (10), Aitor Ariño (13), Timothey N’Guessan (19), Aleix Gómez (20), Thiagus Petrus (22), Luka Cindric (25), Ángel Fernández (32), Haniel Langaro (37), Leo Maciel (40), Youssef Ben Ali (41), Melvyn Richardson (66), Ludovic Fàbregas (72), Pablo Urdangarín (77) i Ali Zein (90).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut