Barça – Iberoquinoa Antequera: 12 de 12 a l'Asobal (45-19)

Els culers guanyen un nou partit al Palau Blaugrana i es mantenen invictes a la lliga

El Barça torna al rumb de la victòria després de vèncer l’Iberoquinoa Antequera (45-19). Una gran actuació dels culers ha permès als de Carlos Ortega sumar la seva dotzena victòria en dotze partits i continuar imparables a la competició domèstica. El millor jugador del partit ha estat Youssef Ben Ali, amb 7 gols.

Domini absolut

El Barça ha començat el partit molt concentrat, dominant en tot moment el marcador i fent palesa la seva superioritat. Amb una gran defensa i un encertat Ben Ali, els blaugrana han aconseguit una primera diferència de sis gols (8-2, min 8). En els següents instants de la primera meitat, els blaugranes han seguit millorant els registres. L’equip de Carlos Ortega ha seguit molt encertat tant en atac com en defensa i no ha permès en cap moment a l’Antequera acostar-se al marcador.  El resultat al final del primer temps ha estat d'un contundent 22 a 9.

Segona meitat solvent

Els blaugranes han seguit dominant el partit de manera clara. Una gran defensa amb un Leo Maciel molt encertat sota pals i una gran actuació al contraatac de l’equip ha permès als culers incrementar encara més el seu avantatge. Al minut 15 de la segona part, el resultat era de 33 – 15. En els darrers minuts de partit, ha seguit la mateixa tònica que durant tot el partit i el Barça ha aconseguit tancar el duel amb una meritòria golejada per 45–19.

Els blaugranes aconsegueixen la victòria amb més diferència de gols d’aquesta temporada a la Lliga Sacyr Asobal i ja pensen en el següent compromís domèstic contra el Torrelavega, que tindrà lloc el proper dimarts també al Palau Blaugrana a partir de les 20:00 hores.

Barça, 45
Iberoquinoa Antequera, 19

Barça: Maciel (-); Youssef Ben Ali (7), Ángel Fernández (6), Thiagus Petrus (1), Richardson (2), Ali Zein (3), Blaz Janc (4) – set inicial – Perez de Vargas (ps), Martí Soler (4), Cindric (2), Pablo Urdangarin (3), Aleix Gómez (-), Langaro (6), Makuc (3), N’Guessan (3), Artur Parera (1).

Iberoquinao Antequera: Moyano (-); Baena (7), Del Castillo (2), Jorge Da Silva (1), Grandi (2), Moreno (1), Pérez de Inestrosa (4) – set inicial – Alarcon (ps), Aymerich (1), Castro (-), Ortega (-), Chispi (-), Ruiz (1), Simenas (-).

Parcials: 3-1 / 8-2 / 11- 4 / 15 - 5 / 18-7 / 22-9 / 25-10 / 29-10 / 32-15 / 36-16 / 40-18 / 45-19.

Àrbitres: Alejandro Hoz Férnandez i Axel Riloba Pereda.