Duel de contrastos

Duel de contrastos

El Barça rebrà aquest dissabte a les 18h a l'Iberoquinoa Antequera

El Barça rebrà l’Iberoquinoa Antequera aquest dissabte a les 18h al Palau, en la jornada 13 de la Lliga Sacyr Asobal. El partit enfrontarà als blaugranes, líders invictes de la competició, amb els cuers, que només han pogut sumar dos punts fins ara.

L’equip andalús acumula nou derrotes seguides però arriba a Barcelona amb la il·lusió de canviar la dinàmica. Tot i la distància a la classificació, els homes de Carlos Ortega no tindran un partit fàcil després de perdre aquest dimecres a la Champions a la pista del Kielce (29-27). La propera setmana, a més, els blaugranes afrontaran un nou duel europeu i dos compromisos d’Asobal.

Langaro: "Hem d'aixecar-nos"

El lateral brasiler Haniel Langaro assenyala que no hi ha temps per lamentacions: “Ens toca aixecar-nos, ens toca treballar més i més. Crec que el grup està força unit després de la derrota de dimecres. Ara cal treballar i aixecar-se perquè tenim un altre partit dur demà i ens toquen tres partits seguits en una setmana”.

Langaro avisa també de la dificultat del partit davant l’Antequera: “Tots els equips que juguen contra el Barça ho volen fer bé. És un equip que no té res a perdre, que haurà preparat el partit i ho donarà tot”.

Sobre les dificultats del calendari, el brasiler demana un últim esforç abans de l’aturada per seleccions: “Tenim un partit dimarts contra el Torrelavega també. És difícil. No tenim temps de respirar, però cal continuar donant-ho tot. Ara queda molt poc per a l'aturada i estem crec que tots bé. Cal donar-ho tot fins al final”.

La convocatòria del Barça

Aquests són els homes escollits per Carlos Ortega per la jornada 13 de la Lliga Sacyr Asobal:

Gonzalo Pérez de Vargas (1), Blaz Janc (18), Timothey N’Guessan (19), Aleix Gómez (20), Thiagus Petrus (22), Martí Soler (23), Luka Cindric (25), Ángel Fernández (32), Artur Parera (33), Domen Makuc (35), Haniel Langaro (37), Leo Maciel (40), Youssef Ben Ali (41), Melvyn Richardson (66), Pablo Urdangarín (77) i Ali Zein (90).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut