Canvi de xip

Canvi de xip

El Granollers és el quart partit en 11 dies que el Barça ha d’afrontar en aquest tram de la temporada

Sense temps per descansar, el FC Barcelona s’enfronta avui (19 h, Gol TV) al Fraikin Granollers en la cinquena jornada de la Lliga Sacyr Asobal. Enrere queda la decepció per no haver pogut portar a Barcelona la sisena Super Globe de la història del Club, en perdre per 33-28 davant del Magdeburg alemany. Els blaugranes han de canviar el xip de manera immediata per tal d’afrontar els reptes que han d’encarar les properes setmanes. Tot i que el calendari no és fàcil i està atapeït de partits, els de Carlos Ortega intentaran superar els tres rivals d’aquesta setmana plena d’handbol.

Marató de partits 

La marató de partits dels blaugranes és gran. En només 11 dies, hauran de jugar fins a sis partits. Tres de la Super Globe, avui contra el Granollers de Lliga, dijous al Palau contra el Dinamo Bucaresti de Champions i dissabte una altra vegada a l’Asobal davant del Valladolid. Sense deixar de mirar la propera setmana, en què rebran un rival del nivell del PSG francès. Tot un repte físic i mental per als jugadors blaugrana. 

Tercer enfrontament de la temporada

Aquest serà el tercer xoc entre els dos equips aquesta temporada. La primera vegada, els blaugranes van veure’s les cares amb els del Vallès en un partit de pretemporada i els de Carlos Ortega van guanyar per 27-39. Uns dies més tard, la final de la Supercopa de Catalunya va tornar a enfrontar els dos conjunts i la victòria va tornar a caure del cantó dels blaugranes per 36-26. Malgrat haver-se vist ja en dues ocasions, el partit de la Lliga Sacyr Asobal no tindrà gaire a veure amb els dos anteriors. 

Convocatòria FC Barcelona: 

Aquests són els jugadors escollits per jugar la cinquena jornada de la Lliga Sacyr Asobal: 

Gonzalo Pérez de Vargas (1), Dika Mem (10), Aitor Ariño (13), Blaz Janc (18), Timothey N’Guessan (19), Aleix Gómez (20), Thiagus Petrus (22), Martí Soler (23), Artur Parera (33), Domen Makuc (35), Haniel Langaro (37), Leo Maciel (40), Melvyn Richardson (66), Ludovic Fàbregas (72), Luis Frade (82) i Ali Zein (90). 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut