Ariño encara la fase final de la seva recuperació

Ariño encara la fase final de la seva recuperació

L’extrem esquerre culer ja veu la llum al final de túnel

El 24 de març del 2021 quedarà en el record d’Aitor Ariño per sempre més. En una jugada fortuïta al Palau davant de l’Unicaja Banco Sinfín, l’extrem català va trencar-se el lligament encreuat anterior del genoll esquerre. Uns dies més tard va ser intervingut per resoldre la ruptura i des del primer dia que va sortir del quiròfan, va començar a treballar en la seva recuperació. 

Aquesta lesió va impedir a Ariño disputar els passats Jocs Olímpics a Tòquio, on Espanya va conquerir la medalla de bronze, i tampoc li han permès començar la pretemporada sota les ordres del nou entrenador Carlos Ortega. Malgrat entrenar-se al marge del grup, el jugador format a l’handbol formatiu blaugrana ha estat en dinàmica de l’equip des del primer dia, tot i no poder compartir pista amb la resta dels seus companys. 

La fase final de la recuperació

Però aquesta rutina està a punt de finalitzar. L’extrem encara la recta final d’entrenar-se individualment i en breu tornarà a sentir-se jugador d’handbol. Està previst si res no es gira que Ariño comenci a tocar pista amb els seus companys les properes setmanes i que una mica més tard estigui a les ordres de l’entrenador blaugrana. 

Ha estat un camí de sis mesos on ha hagut de treballar de valent per mirar de recuperar-se d’una lesió molt greu, però gràcies a la persistència, treball i el sacrifici, Aitor Ariño està a punt de fer el que més li agrada a la vida. Jugar a handbol. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut