Nou culers a les semifinals

Nou culers a les semifinals

Amb les victòries de la selecció francesa, l'espanyola i Egipte les semifinals dels Jocs Olímpics de Tòquio tindran una alta representació blaugrana

Nou. Aquest és el nombre de representants blaugrana que tindran les semifinals del Jocs Olímpics de Tòquio. Els representants confirmats són Timothey Nguessan, Dika Mem, Ludovic Fàbregas i Melvyn Richardson (França) i Gonzalo Pérez de Vargas, Raúl Entrerríos, Aleix Gómez i Ángel Fernández (Espanya). L'egipci Ali Zein serà el novè representant, amb Egipte.

Un triomf clar i un altre amb remuntada inclosa

El combinat francès s'ha imposat a Bahrain amb un clar 42-28 en un partit dominat de principi a fi per la selecció francesa. Per la seva part, la selecció espanyola ha hagut de remuntar davant Suècia. Gonzalo ha estat un dels artífexs de la gran remuntada del combinat espanyol, que perdia 27-33 i ha acabat amb un parcial de 7-0 per imposar-se 34-33.

El rival d'Espanya serà Dinamarca, mentre que França es medirà les semifinals de dels Jocs Olímpics de Tòquio a l'Egipte del blaugrana Ali Zein. Egipte s'ha imposat als quarts a Alemanya (26-31).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut