Diocou, cedit al Rhein-Neckar Löwen

Diocou, cedit al Rhein-Neckar Löwen

El jove extrem dret blaugrana, que ha jugat 48 partits amb el primer equip en tres temporades, jugarà a la Bundesliga el proper curs

El FC Barcelona i el Rhein-Neckar Löwen han arribat a un acord per a la cessió de Mamadou Diocou per dues temporades. El jove extrem dret del Barça d’handbol, format a les categories inferiors de la secció, jugarà cedit al conjunt alemany les properes dos cursos.

Diocou va arribar a Barcelona en edat cadet, i des del primer moment va demostrar que tenia aptituds per triomfar a l’handbol. Va néixer al Senegal, però va créixer a Madrid amb la seva família, i és internacional en les categories inferiors de la selecció espanyola.

El 5 de desembre del 2018 va debutar oficialment amb el primer equip del Barça en un partit de Lliga al Palau Blaugrana contra el Teucro gallec. Un debut que va compartir amb Alex Pascual i l’alemany Juri Knorr. Aquella temporada 2018/19 Diocou va disputar cinc partits amb els grans, en els quals va marcar 15 gols. La temporada següent, tallada per la Covid, va tenir més presència i va acabar amb 12 partits i 37 gols. Aquest darrer curs ha estat el de la consolidació al primer equip sota la direcció de Xavi Pascual, i Diocou ha jugat 31 partits i ha marcat 95 gols.

En total, Diocou ha disputat 48 partits amb el primer equip del Barça i ha marcat 147 gols. En el seu palmarès hi figuren una Lliga de Campions, tres Lligues Asobal, dues Copes del Rei, dues Copes Asobal, dues Supercopes d’Espanya i dues Supercopes de Catalunya (12 títols).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut