Mortensen tanca l’etapa al Barça

Mortensen tanca l’etapa al Barça

L’extrem danès no continuarà al Club un cop acabi contracte el 30 de juny; com a blaugrana ha jugat 62 partits i ha marcat 258 gols

Casper Mortensen no continuarà al Barça la propera temporada, un cop acabi el contracte que el vincula al Club fins al 30 de juny. L’extrem danès, que va arribar a Barcelona l’estiu del 2018, haurà jugat tres temporades amb la samarreta blaugrana, una etapa marcada per les lesions. Tal com va expressar en els seus canals de xarxes socials, Mortensen decidirà en les properes setmanes el seu nou destí.

Durant les tres temporades que ha estat al Barça, Mortensen ha disputat 62 partits i ha marcat un total de 258 gols. En l’inici del curs 2018/19 l’extrem esquerre va demostrar totes les seves virtuts, però durant el Mundial del 2019 va caure lesionat amb la seva selecció. Va passar per quiròfan i va estar de baixa, lluny de les pistes, durant uns 13 mesos. Quan va tornar va poder jugar alguns partits, però la Covid-19 va interrompre les competicions.

Aquest darrer curs, Mortensen va tornar a patir una important lesió de genoll que el va mantenir fora de competició durant cinc mesos més, i va tornar a les pistes per afrontar la recta final d’una temporada que ha acabat amb la consecució de la Lliga de Campions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut