Última setmana de Champions!

Última setmana de Champions!

El Barça afronta els dies previs a l’EHF Final4 de Colònia, on buscarà el 10è títol continental per tancar una temporada perfecta

Al Barça li queden només dos partits per tancar una temporada llarga i complexa. Els dos partits que decidiran la Lliga de Campions. Arriba l’hora de l’EHF Final4 al majestuós Lanxess Arena de Colònia, i el Barça busca aixecar la 10a Champions de la seva història. Si ho aconsegueix, tancaria una temporada perfecta amb els sis títols possibles. És l’objectiu, i el primer obstacle serà l’HBC Nantes, el rival en les semifinals del dissabte (18 hores).

Fins ara, 5 de 5

El conjunt de Xavi Pascual suma fins al moment els cinc títols possibles que ha disputat. La temporada començava amb la consecució de la Supercopa de Catalunya contra el Fraikin Granollers. Uns dies més tard era el torn de la Supercopa d’Espanya, en la qual el Barça es va imposar al BM Benidorm. La Copa Asobal va quedar ajornada al desembre (i la Super Globe va ser suspesa), i el següent títol blaugrana va ser la Copa del Rei, disputada a Madrid a principis de març.

Després d’un curs d’incertesa absoluta, el Barça va certificar el campionat de Lliga el 19 d’abril, al Palau Blaugrana, amb la victòria contra l’Ángel Ximénez Puente Genil. Un cop assegurada la presència en la Final4 de Colònia, els blaugranes van afrontar la recta final de temporada amb dos objectius. El primer va ser la Copa Sacyr ASOBAL, que van aixecar el cap de setmana passat a Santander.

El gran objectiu

I ara arriba el repte final: l’EHF Final4. La Champions League, en joc. El títol més preuat que es resisteix des del 2015. Cap dels rivals que tindrà el Barça a Colònia l’ha guanyat mai, mentre que el Barça busca la seva desena. El Nantes serà l’escull per arribar a la final, mentre que l’altre bitllet se’l disputaran el PSG i l’Aalborg. El Lanxess Arena tornarà a decidir el campió, i el Barça vol tornar a regnar a Europa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut