Xavi Pascual dirigirà el Dinamo Bucarest

Xavi Pascual dirigirà el Dinamo Bucarest

Després de 12 anys al capdavant de la banqueta del Barça, el tècnic es farà càrrec del campió romanès a partir de la propera temporada

El Dinamo de Bucarest ha anunciat aquest dimarts que Xavi Pascual serà el seu entrenador a partir de la propera temporada, un cop finalitzi la seva vinculació amb el Barça. El tècnic blaugrana començarà, d’aquesta manera, una nova etapa després de 12 anys al capdavant de la banqueta del Barça.

Xavi Pascual, que el dissabte passat es va acomiadar del Palau Blaugrana en l’últim partit de la temporada a casa, acumula fins al moment 59 títols i ha marcat una era en la secció blaugrana. Des que es va fer càrrec de l’equip el 9 de febrer del 2009 en substitució de Manolo Cadenas, Pascual ha liderat l’evolució de l’handbol amb el pas dels anys, i ha guanyat, entre d’altres, 11 Lligues, dues Champions i cinc Mundials de Clubs.

Cal recordar que Xavi Pascual ja va dirigir la selecció de Romania des del 2016 fins al 2018, i ara tornarà a Bucarest per fer-se càrrec de la banqueta del campió romanès. Allà, a més, es retrobarà amb Cédric Sorhaindo, que ha signat per dues temporades amb el Dinamo després d’11 anys a Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut