Jure Dolenec jugarà al Limoges Handball

Jure Dolenec jugarà al Limoges Handball

El lateral dret eslovè, que va arribar a Barcelona l’estiu del 2017 i a qui li restava un any de contracte, es compromet amb l’equip francès per a les properes tres temporades

El Limoges Handball francès ha anunciat aquest dissabte que incorporarà al blaugrana Jure Dolenec al seu equip per a les properes tres temporades. El lateral eslovè, que haurà defensat la samarreta blaugrana durant quatre anys, tornarà d’aquesta manera a la Lidl Starligue, on va jugar amb el Montpeller entre el 2013 i el 2017.

Dolenec va arribar a Barcelona l’estiu del 2017 i va signar un contracte de cinc temporades, però ha arribat a un acord amb el club per resoldre l’últim any i s’ha compromès amb el Limoges, on coincidirà amb els seus compatriotes eslovens Dragan Gajic i Igor Zabic.

Com a blaugrana, el capità de la selecció eslovena ha disputat fins al moment 187 partits i ha marcat 491 gols. Durant les quatre temporades al Palau, Dolenec ha guanyat quatre Lligues Asobal, tres Super Globes, quatre Copes del Rei, tres Copes Asobal, quatre Supercopes d’Espanya i quatre Supercopes de Catalunya, que completen un palmarès provisional de 22 títols a falta de disputar la Copa Sacyr ASOBAL i la Final4 de l’EHF Champions League.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut