Xavi Pascual:

Xavi Pascual: "Anem amb la intenció de jugar el millor possible i guanyar"

El tècnic blaugrana i el lateral Dika Mem donen veu al vestidor abans d’afrontar el gran repte dels quarts de final de l’EHF Champions League contra el Meshkov Brest

El Barça ha completat aquest dimarts l’últim entrenament previ al partit d’anada dels quarts de final de l’EHF Champions League. L’equip s’ha exercitat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper abans de viatjar cap a Bielorússia, on aquest dimecres (18:45 hores) s’enfrontarà al Meshkov Brest. És l’inici de l’eliminatòria que atorga bitllet per a la Final4 de Colònia, el principal objectiu que té ara mateix l’equip.

En acabar la sessió, Xavi Pascual i Dika Mem han atès els micròfons de Barça TV i han destacat la importància de centrar tota l’atenció en el que passarà sobre la pista de l’Sportshall Victoria de Brest. L’equip s’ha preparat a consciència durant les darreres setmanes i està preparat per afrontar els dos partits contra el Brest.

L’equip viatja a Brest amb 17 jugadors disponibles, i abans del partit el tècnic n’haurà de descartar un per completar la convocatòria de 16. Xavi Pascual té les baixes de Raúl Entrerríos, Blaz Janc i Aitor Ariño, però recupera a Cédric Sorhaindo respecte l’últim partit, un cop recuperat de la contractura cervical.

Declaracions de Xavi Pascual:

“Com sempre, anem amb la intenció de jugar el millor possible i a guanyar. Estem davant un bon equip però sempre ens donen per favorits a nosaltres. Hem d'anar al màxim, al 100%, concentrats".

"Hem de respectar a un rival que ho ha fet molt bé, només ha perdut un partit a casa i guanyant amb resultats molt bons a grans equips. Són un molt bon equip. Tenen grans jugadors i juguen molt bé i amb una primera línia a tenir en compte. Un equip que mereix estar als quarts i que pot eliminar-nos". 

"No tinc a tota la plantilla però amb els que estem no tenim excusa de res. Hem d'enfocar-ho com una final i és el que farem. Viatgem 17 i demà descartaré a un. Anem a Brest a intentar guanyar el partit i després ja pensarem en la següent setmana".

"Hem arribat a un acord per no seguir la temporada vinent al Club. Vaig parlar amb el President i vam acordar fer una roda de premsa quan acabi la temporada i crec que és el millor, però ara hem d'estar centrats en l'eliminatòria dels quarts de final. Quan arribi el moment ja parlarem. Al Club sempre es fan les coses quan acaba la temporada, esperarem a explicar-ho tot juntament amb el President".

Declaracions de Dika Mem:

"Portem tot l'any treballant molt dur i ara arriba la part bona. Un partit molt important contra un bon equip que segur que ens ho posarà difícil. Volem anar allà i guanyar, estem molt concentrats".

"Cada vegada que disputem un partit de Champions sortim amb el cap pensant en guanyar. Fa temps que no juguem a la Champions així que toca canviar el xip de l'Asobal".

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut