Pálmarsson jugarà a l’Aalborg Haandbold

Pálmarsson jugarà a l’Aalborg Haandbold

El central islandés, després de quasi quatre temporades al Barça, ha signat pel conjunt danès per jugar-hi els propers tres cursos

L’Aalborg Haandbold ha anunciat aquest dimarts el fitxatge d’Aron Pálmarsson a partir de la propera temporada. D’aquesta manera, el central islandès deixarà el Barça al final d’aquest curs i es comprometrà amb el conjunt danès per a les següents tres temporades. Pálmarsson posarà punt i final a la seva etapa blaugrana, que haurà estat de quatre temporades, des que va arribar a Barcelona el curs 2017/18 procedent del Veszprém.

Amb la samarreta del Barça, Pálmarsson ha estat i és una peça clau en el sistema de Xavi Pascual. A més, tot i ser central, l’islandès s’ha adaptat a la posició de lateral esquerre les dues darreres temporades. Pálmarsson acumula un palmarès de 19 títols fins al moment: quatre Lligues Asobal, quatre Copes del Rei, dues Super Globes, tres Copes Asobal, tres Supercopes d’Espanya i tres Supercopes de Catalunya.

Des que va arribar el mes d’octubre del 2017 fins a dia d’avui, Pálmarsson ha disputat un total de 165 partits com a blaugrana, en els quals ha marcat 362 gols entre totes les competicions. En la present temporada, a la qual li queden quasi dos mesos, l’islandès ha jugat 43 partits i ha marcat 99 gols.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut