Barça – Dicsa Modular Cisne: Duel de pols oposats al Palau

Barça – Dicsa Modular Cisne: Duel de pols oposats al Palau

(19:30 hores, Esport3 i LaLigaSportsTV) Els blaugranes, líders invictes, busquen una nova victòria contra el penúltim classificat; Luka Cindric serà baixa per una lesió muscular

El Barça rep aquest divendres al penúltim classificat de la Lliga Sacyr ASOBAL, el Dicsa Modular Cisne, al Palau Blaugrana (19:30 hores, Esport3 i LaLigaSportTV) en la jornada 28. Després de la victòria del dimarts passat contra el Bidasoa Irún, també al Palau, els blaugranes tenen el títol de Lliga matemàtic cada vegada més a prop. Un nou triomf contra el Cisne deixaria l’objectiu a tocar. El Dicsa Modular Cisne, que va aconseguir l’ascens a Asobal la temporada passada, suma 9 punts en 27 jornades.

Cindric, baixa

Per a aquest partit Xavi Pascual no podrà comptar amb Luka Cindric, que té una lesió en la musculatura isquiotibial de la cama dreta. El central croat s’estarà de baixa tres setmanes, i es perdrà els propers partits de Lliga. La baixa de Cindric se suma a les d’Aleix Gómez, amb un esquinç al canell esquerre, d’Aitor Ariño i de Casper Mortensen, que afronta la recta final de la seva lesió.

El tècnic blaugrana va comptar amb diversos jugadors del filial en l’entrenament previ al partit. David Roca, Artur Parera i Juan Palomino van completar la sessió prèvia amb el primer equip i podrien entrar en la convocatòria per donar descans a alguns jugadors amb molta càrrega de minuts.

Sobre aquests reforços del filial va parlar Alex Pascual en acabar l’últim entrenament. El jove extrem blaugrana, que ja s’ha fet un lloc al primer equip, creu que l’aportació dels jugadors del filial és bona per a totes les parts. Repassem les seves declaracions a Barça TV:

“El Cisne vindrà al Palau sense pressió, sabent que nosaltres som favorits per guanyar. Però això no treu que nosaltres hem de sortir sempre al 100% per guanyar el partit”.

“Poder comptar amb jugadors del filial i que tinguin l’oportunitat de jugar amb el primer equip és positiu per a tots. Per als joves és un somni, i ajuda a poder donar descans a jugadors que van més carregats de minuts”.

“Volem guanyar tots els partits i sentenciar la Lliga com abans millor”.

“En el primer partit que va tornar el públic al Palau, en sortir a la pista, se’m va posar la pell de gallina. Era impressionant tornar a tenir l’afició després de tant temps, i l’únic que podem fer és fer una crida a la gent que pugui venir que ho faci per ajudar-nos”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut