Xavi Pascual: “No és fàcil fer el que està fent el Bidasoa”

Xavi Pascual: “No és fàcil fer el que està fent el Bidasoa”

El tècnic blaugrana ha definit el rival d’aquest dimarts (18 hores) com “un equip perillosíssim” i ha destacat totes les virtuts del segon classificat de la Lliga abans de la seva visita al Palau

El Barça ha tornat als entrenaments aquest dilluns per preparar el partit contra el Bidasoa Irún al capdavant de la Lliga. El conjunt de Xavi Pascual s’enfronta al segon classificat aquest dimarts a les 18 hores al Palau Blaugrana, en un duel que pot obrir més distància en el liderat per al Barça en la recta final del campionat.

En acabar l’única sessió prèvia al partit, el tècnic blaugrana ha atès a BarçaTV per valorar el moment de l’equip després de disputar quatre partits en vuit dies (els dos contra l’Elverum i els de Lliga contra el Port Sagunt i el Benidorm). A més, ha destacat totes les virtuts que situen al Bidasoa Irún en la segona posició amb 41 punts.

Repassem les declaracions de Xavi Pascual en la prèvia del partit contra el Bidasoa Irún:

“El Bidasoa és un rival molt potent que sempre ens ho posa difícil. Té una forma de jugar molt peculiar que ens obliga a donar el màxim”.

“Té un model de joc molt consolidat amb un bloc de jugadors que porten molts anys jugant junts. El Bidasoa és un equip perillosíssim amb jugadors determinants en totes les posicions: dos pivots extraordinaris, capacitat de llançament amb Rodrigo Salinas i Racotea, dos bons centrals en l’un contra un i connexió amb el pivot, finalitzadors en els extrems i bona porteria. No és fàcil guanyar tants partits com estan guanyant ells”.

“El calendari ve com ve, ara tenim dos partits de Lliga, la setmana que ve també i la següent molts jugadors marxaran amb les seleccions. Hem d’intentar coordinar bé les càrregues”.

“Els jugadors han demostrat des del primer dia que estan disposats a ajudar. També hem comptat amb nois del filial i és probable que d’aquí a final de temporada continuïn ajudant-nos. No hi ha cap queixa del compromís de tots, del primer a l’últim. Es deixen la pell en cada partit i en cada entrenament, és per estar-ne satisfet”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut