BM Benidorm-Barça: Completen una setmana perfecta (35-46)

Els culers s’imposen i sumen el tercer triomf de la setmana i fan un pas més cap al títol

Un nou triomf. El Barça d'handbol s'ha imposat en la seva visita al BM Benidorm (35-46) i suma la 25a victòria en 25 partits després de marxar al descans amb una diferència d'onze gols. Un avantatge que s'ha mantingut a la segona meitat fins al definitiu 35-46.

El matx ha començat ha començat igualat i amb intercanvi constant de gols entre els dos conjunts, però a partir del 3-3 el Barça ha agafat la iniciativa en el marcador. Uns primers compassos en els quals Domen Makuc ha estat el màxim golejador. Però ràpidament Aleix Gómez i Dika Mem també s’han erigit com a referències ofensives, juntament amb Ludovic Fabregas.

Els de Xavi Pascual han anat ampliant la diferència en el marcador, aprofitant les opcions ofensives i els errors locals. D’aquesta manera, els culers han ampliat la diferència fins a situar-se en 11 dianes al descans (15-26).

Es manté la diferència

A la represa, el Benidorm ha evitat que els blaugrana poguessin eixamplar la diferència tot i el bon joc dels de Xavi Pascual. El marcador s’ha anat movent en una diferència al voltant dels 10 gols, fins al definitiu 35-46 que dona el tercer triomf en tres partits d’aquesta setmana. Una victòria que apropa als blaugrana al títol de Lliga.

BM Benidorm, 35
Barça, 46

BM Benidorm: Roberto Rodríguez (-), José Oliver (3), Jules José (-), Emil Ludwig (1), Parker (-) i Josep Folqués (7) –set inicial-, Vicente Benito (3), Gonzalo Vicente (5), Ángel Jesús (3), Borja Méndez (-), Jaka Spiljak (3), Adrián Nolasco (3), Augusto Moreno (1), Iván Rodríguez (3) i Ivan Nikcevic (3).

Barça: Kevin Möller (-), Aleix Gómez (6), Dika Mem (8), Aron Pálmarsson (1), Domen Makuc (5) i Ludovic Fabregas (5) –set inicial-, Raúl Entrerríos (4), Jure Dolenec (4), Blaz Janc (5), Timothey N’Guessan (1), Diocou (2), Àlex Pascual (1), Langaro (1), Ludovic Fabregas (5) i Da Sousa (3).

Parcials: 3-4, 5-10, 8-14, 10-17, 12-21, 15-26 (descans), 20-29, 22-31, 25-35, 29-39, 31-42, 35-46.

Àrbitres: José Manuel Iniesta i Alberto García.