Bada Huesca - Barça: Resisteixen i, progressivament, amarren el triomf (28-40)

Després d'una primera meitat d'intercanvi de cops, els de Xavi Pascual s'han desempallegat dels aragonesos i de la igualtat per sumar una nova victòria

El Barça, progressivament, imposa el seu ritme i s'enduu un nou triomf. Els de Xavi Pascual han estat capaços de capgirar el guió equilibrat de la primera meitat i construir la 19a victòria en la Liga Sacyr ASOBAL. En aquest triomf davant el Bada Huesca (28-40), el tercer de la setmana, Mem i Janc, amb vuit gols, i Langaro, amb set gols i una efectivitat absoluta, han destacat en la parcel·la anotadora.

Primers compassos d'equilibri

Un temps mort de Xavi Pascual ha dinamitat els barcelonistes. Ben entrada la primera part al Palacio Municipal de Huesca, el Barça ha aixecat el vol en l'electrònic i ha desfet la igualada. Un parcial d'1-5 ha distanciat els catalans dels aragonesos. Perquè del 14-13 s'ha passat al 15-18, que ha tancat els primers 30 minuts.

Haniel Langaro, amb sis dianes i una efectivitat perfecta en el llançament, set de set a la finalització del matx, ha sobresortit en la faceta anotadora de la primera meitat. Un període que ha viscut en un constant intercanvi de cops. Els atacs d'ambdós elencs han aconseguit superar les defenses i els porters.

Agafen embranzida en l'electrònic

Dika Mem ha pres el relleu anotador dels barcelonistes. Les canonades del lateral francès han catapultat l'allunyament culer, que ha crescut progressivament en els següents compassos de partit.

L'energia i la intensitat de l'Osca ha decaigut. Si a l'inici havia impedit al Barça gaudir d'avantatges més amplis, tres gols ha estat la màxima culer, el guió ha virat en la segona meitat. On els de Xavi Pascual han minimitzat l'ímpetu local i han amarrat el triomf gràcies a la velocitat que han exhibit ofensivament. D'aquesta manera, les diferències barcelonistes s'han engrandit a poc a poc.

Les intervencions de Möller també han aparegut i el triomf culer no ha perillat. D'aquesta manera, el Barça s'ha imposat per 28-40 i ha sumat la tercera victòria en una setmana atapeïda de partits. I la imbatibilitat en la Liga Sacyr ASOBAL segueix intacta: 19 partits i 19 triomfs.

Ara el següent repte dels de Xavi Pascual és el Nantes en Champions (dimecres 17 de febrer, 20.45 hores).

Bada Huesca, 28
Barça, 40

Bada Huesca: Arguillas (-), Carmona (1), Adrià Pérez (3), Benites (3), Gucek (3), Sergio Pérez (3) i João Pinto (2) -set inicial- Palma Espinha (-), Broto (-), Alejandro Marcelo (4), Asier Nieto (-), Mosquera (2), Montoya (3), Malo (1), Tioumentsev (2) i Oier (1)
Barça: Pérez de Vargas (-), Aleix Gómez (3), Mem (8), Alex Pascual (1), Makuc (1), Langaro (7) i Ludovic Fabregas (2) -set inicial- Möller (-), Entrerríos (1), Dolenec (-), Janc (8), Sorhaindo (4), Ariño (1), Petrus (-), Pálmarsson (1) i Cindric (3)

Parcials: 4-4; 7-7; 10-11; 12-13; 14-16, 15-18 / 17-22; 19-27; 21-30; 24-33; 26-36; 28-40

Àrbitres: Jordi Ausás i Miquel Florenza