Barça-Helvetia Anaitasuna: Sense concessions en el retorn al Palau (40-23)

Els de Xavi Pascual sumen una clara victòria i es mantenen invictes a la competició domèstica

Victòria sense concessions del Barça al Palau contra Helvetia Anaitasuna (40-23). Els blaugranes es mantenen invictes a la Lliga Sacyr ASOBAL després de firmar un bon partit des de l’inici i sense donar opcions al rival. Els culers han decidit sense problemes el segon partit de la setmana després del triomf a Veszprém en el retorn de Xavi Pascual a la banqueta després que Fernando Barbeito dirigís l’equip en el darrer partit dels culers. Aleix Gómez ha estat el blaugrana més destacat amb 8 gols.

Superioritat blaugrana

El Barça ha començat bé el matx, dominant el marcador des de l’inici i amb un avantatge creixent (11-3, min 10). Moller sota pals ha evitat qualsevol reacció local i els de Xavi Pascual han firmat una bona actuació ofensiva, amb fluïdesa i sense massa concessions. Amb aquesta clara superioritat els culers han arribat al descans amb 11 gols d’avantatge (23-12).

Certifiquen un nou triomf

El Barça no ha deixat que Helvetia Anaitasuna retallés la diferència en el marcador i amb una defensa sòlida els culers i la ràpida circulació de pilota ha permès als de Xavi Pascual ampliar la diferència fins als 17 gols (40-23). D’aquesta manera, els culers es mantenen invictes una jornada més a la Lliga Sacyr ASOBAL.

Un partit en el qual Luis Frade s'ha fet un esquinç al turmell esquerre. Serà baixa per al partit contra el Telekom Veszprém del dimarts vinent i la seva evolució en marcarà la disponibilitat.

Barça, 40
Helvetia Anaitasuna, 23

Barça: Moller (1), Makuc (4), Pascual (2), Dolenec (6), Palmarsson (2), Fabregas (3) i Aleix Gomez (8) –set inicial-, Entrerríos (1), Sorhaindo (3), Ariño (2), Diocou (2), Cindric (3) i Langaro (3).

Helvetia Anaitasuna: Nicolai (-), Izquierdo (2), José (1), Torriko (3), Meoki (2), Etxeberria (2) i Ganuza (2) –set inicial-, Gastón (1), Bazán (2), Fernández (2), González (1), Chocarro (3) i Dashko (2).

Parcials: 5-2, 11-3, 13-5, 14-6, 19-8, 23-12 (descans), 27-14, 30-15, 32-18, 33-19, 37-21, 40-23.

Àrbitres: Alejandro Hoz i Axel Riloba.