Luka Cindric, amb l’alta, entra en la convocatòria
Ofert per

Luka Cindric, amb l’alta, entra en la convocatòria

El central croat, que es va perdre els dos últims partits per lesió, és la novetat en la llista per jugar aquest dimecres (18:45h) a la pista de l’Aalborg Handbold

El Barça ha completat aquest dimarts l’últim entrenament previ al partit de la novena jornada de la EHF Champions League a la pista de l’Aalborg Handbold. En acabar la sessió, Xavi Pascual ha confirmat la presència en la llista de Luka Cindric, que ha rebut l’alta médica després de perdre’s els dos últims partits a causa d’un esquinç del lligament lateral intern del genoll dret. El croat substitueix en la convocatòria a Luis Frade, que és baixa per un esquinç al turmell dret. A més de la baixa de llarga durada de Mortensen, Langaro i Diocou es mantenen fora de la llista per decisió tècnica.

El conjunt de Xavi Pascual, que vola aquest dimarts a la tarda cap a terres escandinaves, afronta una visita molt important al Jutlander Bank Arena d’Aalborg, on buscarà fer una passa més per apropar-se a l’objectiu d’acabar la fase de grups en les dues primeres posicions, que donen accés directe als quarts de final. Ara mateix els blaugranes són líders invictes amb els 14 punts possibles, i l’Aalborg és tercer amb 10 punts. A més, en paral·lel es disputarà el partit entre el Veszprém i el Kiel, segon i quart classificats amb 11 i 7 punts respectivament. Un triomf a Dinamarca, combinat amb el resultat de l’altre partit, deixaria al Barça en un bon escenari per complir l’objectiu.

En la prèvia d'aquest Alborg-Barça de Champions han parlat l'entrenador blaugrana, Xavi Pascual, i Aron Pálmarsson. Ambdós han coincidit en la dificultat del matx. Aquests són les seves declaracions: 

Xavi Pascual: "Volem deixar encarrilada la classificació" 

"El partit contra l'Alborg és important, com també ho són els dos punts. Volem deixar la primera o segona posició del grup encaminada. Serà un partit complicat contra un rival que imprimeix ritme al joc. És un partit de màxim nivell" 

Pálmarsson: "Volem sumar els dos punts"

"Serà un mes de desembre dur. El primer pas és l'Alborg, un rival que ha encadenat bons resultats en els darrers partits; és un rival perillós. Però anem amb la intenció de sumar els dos punts"

"Estem en un bon moment de forma. Estem entrenant dur per donar continuïtat a aquesta ratxa victoriosa"

"Aquests darrers mesos han sigut estranys, però tant el cos tècnic com el Club han fet tot el possible perquè estiguem concentrats en anar partit a partit. Volem les dues Champions d'aquest any"

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut