Barça - Villa de Aranda: Retorn amb victòria (39-22)

Després de l'aturada internacional, l'equip de Xavi Pascual no ha baixat el ritme i torna a sumar un nou triomf a la Lliga

Victòria àmplia del Barça contra el Villa de Aranda (39-22), en el retorn de la competició després de l'aturada internacional. Els de Xavi Pascual, amb una actuació contundent al Palau, s'han endut el desè triomf a la Lliga Asobal, en un partit dominat amb comoditat. La velocitat en el joc, les intervencions de Möller en el primer temps i el gran encert de Diocou (7 gols) i Ariño (6 gols) han desnivellat la balança.

Encara que ja des de l'inici els blaugranes no han donat opció. Amb una gran superioritat, han mogut ràpid la pilota i han transformat, en el primer temps, un 8/11 en gols al contraatac. A tot això s'ha sumat una gran defensa i les bones intervencions de Möller (47% d'encert), que han anat ampliant diferències. Del 7-3 dels primers 10 minuts, amb tres gols de Diocou, s'ha passat al 15-7 (min 20), també després d'un gol, el sisè en la primera part, del mateix Diocou.

Un parcial de 9-0 (24-8, min 30) ha tancat un primer temps aclaparador, que ja ha estat massa per al Villa de Aranda. Perquè, tot i que ha jugat bé i ha frenat el ritme dels blaugranes especialment amb les aturades de Luis de Vega, no ha pogut fer res davant les bones transicions marca de la casa (30-13, min 40).

Les rotacions de Pascual -el porter del filial Jordi González ha debutat amb el primer equip- tampoc han afectat el marcador, que ha seguit mantenint les diferències (35-18, min 53). Perquè, tot i veure frenada la verticalitat de la primera part, el triomf blaugrana s'ha tancat per 39-22.

LA FITXA

Barça, 39
Villa de Aranda, 22

Barça: Kevin Möller (-), Diocou (7), Dika Mem (2), Cindric (1), Àlex Pascual (4), Langaro (5), Fabregas (4) –set inicial- Jordi González (ps), Sorhaindo (2), Dolenec (2), Ariño (6), Aleix Gómez (4), Frade (1), N’Guessan (1), Thiagus Petrus (-), Pálmarsson (-).

Villa de Aranda: Ricardo Castro (-), Nico López (1), Enrique Calvo (-), Megías (2), Llorens (-), Elustondo (3), Matheus de Novais (3) –set inicial- Hernando (ps), Luis de Vega (ps), Leonel (2), Linares (3), Gonzalo Cunha (3), Zeljko Sukic (2), Javi García (2), Brian Negrete (1), Alberto Montiel (-).

Parcials: 3-1, 8-3, 11-5, 15-7, 18-8, 24-8 (descans), 27-11, 30-13, 32-14, 34-16, 37-21, 39-22 (final).

Àrbitres: Ignacio García Serradilla, Andreu Marín Lorente.