Kevin Möller jugarà al Flensburg-Handewitt

Kevin Möller jugarà al Flensburg-Handewitt

El club alemany ha anunciat un acord amb el porter danès per a la propera temporada; el blaugrana acaba contracte amb el Club el proper 30 de juny

El SG Flensburg-Handewitt ha anunciat aquest dijous que ha arribat a un acord amb Kevin Möller per a la seva incorporació al club alemany a partir de la propera temporada. Möller, que va arribar al Barça l’estiu de l’any 2018, finalitza la seva vinculació amb el Club el proper 30 de juny.

Amb aquest acord, Möller tornarà amb 32 anys a l’equip on ja va jugar entre les temporades 2014/15 i 2017/18, abans de vestir de blaugrana.

Defensant la porteria del Barça, Kevin Möller ha disputat fins al moment un total de 115 partits, en els quals, a banda de les aturades, ha fet gala de la seva precisió marcant 11 gols. Com a blaugrana, el danès ha aixecat dues Lligues, dues Super Globes, dues Copes del Rei, dues Copes Asobal, tres Supercopes d’Espanya i tres Supercopes de Catalunya. D’ara fins a final de temporada continuarà sumant partits, aturades, gols i buscarà sumar el màxim nombre de títols possibles al seu palmarès.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut