Janc: “El debut al Palau serà un dia gran per a mi”

Janc: “El debut al Palau serà un dia gran per a mi”

L’extrem blaugrana, que tornarà a una convocatòria després de ser pare, i el tècnic Fernando Barbeito han estat els protagonistes de la prèvia del partit contra el Celje Pivovarna Lasko

El Barça ha completat aquest dimecres l’últim entrenament previ al retorn de la EHF Champions League al Palau Blaugrana. Els culers rebran al Celje Pivovarna Lasko aquest dijous (20:45 hores) en la segona jornada de la Lliga de Campions, que suposarà l’estrena a casa en la màxima competició europea, tot i que el partit encara es disputarà a porta tancada per seguretat sanitària.

Fernando Barbeito ha dirigit els entrenaments d’aquesta setmana, a l’espera que Xavi Pascual es pugui reincorporar a l’equip. Els tècnics blaugranes mantenen les baixes segures de Timothey N’Guessan i Alex Pascual, mentre que Blaz Janc, després de perdre’s dos partits per la seva paternitat, tornarà a estar disponible.

Precisament l’extrem eslovè ha estat protagonista de la prèvia del partit. Janc ha atès a Barça TV al final del darrer entrenament, i ha volgut donar les gràcies als companys i al Club per les facilitats i les felicitacions rebudes en els últims dies. El ‘18’ blaugrana es va formar al Celje, rival del Barça aquest dijous, i per a ell serà un partit especial. A més, el duel suposarà el seu debut al Palau Blaugrana. “No puc esperar més a jugar al Palau”, deia l’extrem.

Per la seva banda, Fernando Barbeito ha destacat les virtuts del Celje, i ha advertit que és un equip perillós. “És un equip que ataca millor que defensa, amb jugadors de molta qualitat i que ens exigirà molta atenció”, comentava el tècnic blaugrana.

Les declaracions de Blaz Janc:

“Vull agrair al Club, a Xavi Pascual i als companys per haver pogut tenir el dia lliure per atendre el naixement del meu fill. Tot està bé, i ara puc centrar-me de nou en la meva feina”.

“Celje és la meva segona casa. Estic molt content de poder jugar contra ells amb la samarreta del Barça, perquè era el meu somni”.

“Tenim moltes opcions de guanyar el partit, està en les nostres mans i hem d’estar centrats 100%”.

“El Celje ve a Barcelona sense cap pressió, jugaran relaxats i això en ocasions és molt perillós. Els hem de tenir molt respecte”.

“Serà un dia gran per a mi. Tothom sap què significa el Palau Blaugana i em fa feliç poder-hi debutar. Estaré concentrat i no puc esperar més a jugar-hi”.

Les declaracions de Fernando Barbeito:

“L’equip està en un bon moment de forma, tot i que encara no al 100%, com és normal. Estem tenint bones sensacions”.

“El Celje és un bon equip tradicionalment i una molt bona escola d’handbol. Tenen bons jugadors i s’han reforçat. Ens exigirà estar al 100% i no ens confiarem”.

“És un equip millor en atac que en defensa, i un dels nostres punts forts és la defensa i la porteria per córrer al contraatac. Ells tenen jugadors amb molta tècnica individual”.

“Haurem d’estar molt concentrats però hem de guanyar sí o sí. És Champions i juguem a casa, així que hem de guanyar”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut