HC Motor – Barça: Inici victoriós a Europa (25-30)

El conjunt blaugrana ha superat als ucraïnesos amb un triomf molt treballat en el primer partit de la Champions 2020/21

La Champions 2020/21 ha aixecat el teló i ho ha fet de la millor manera per als culers. El Barça ha guanyat el seu primer partit de la temporada a Europa en un matx molt treballat (25-30) davant l’HC Motor, que permet als barcelonistes sumar els dos primers punts a la fase de grups.

Inici igualat

La primera meitat ha destacat per la gran igualtat sobre la pista, on el Barça ha anat per davant al marcador en pràcticament tot moment però no ha estat capaç d’obrir escletxa. El porter Maroz ha estat clau amb les seves aturades, i ha permès l’estira i arronsa constant al marcador, on el Barça ha arribat a vèncer de quatre (5-9). Tot i així, els locals no han perdut la cara al partit i han arribat al descans amb un igualat 11-13.

S’imposa el ritme blaugrana

Ja al segons temps, els culers han pogut jugar més còmodes, imposant el seu ritme de partit sobre la pista. A poc a poc, la diferència ha anat augmentant al marcador, amb un Aleix Gómez molt endollat de cara a gol (ha acabat amb 10 gols). Tot semblava encarrilat amb un +8 al marcador (20-28) però un parcial de 4-0 pels locals, ha tornat a ficar el Motor dins del matx a falta de cinc minuts per al final.

Tot i així, els culers no s’han deixat sorprendre i, amb dos gols de Langaro (que ha completat una gran actuació) i Aleix Gómez, han tornat la tranquil·litat als barcelonistes. Finalment, 25-30 al marcador i primera victòria en el primer partit de la Champions. El proper compromís dels blaugrana serà el dissabte al Palau Blaugrana davant el Viveros Herol BM Nava (12.00h).

HC Motor, 25
Barça, 30

HC Motor: Maroz (-), Horiha (4), Denysov (3), Malasinskas (7), Kozakevych (2), Bokhan (4) i Orbovic (1) - set inicial-. Pukhouski (3), Gurkovsky (1), Kravchenko (-), Burzak (-), Vujovic (-), Dontsov (-), Minotskyi (-) i Tiutiunnyk (-).
Barça: Gonzalo (-), Ariño (3), Aleix Gómez (10), Petrus (-), Mem (4), Palmarsson (1) i Fàbregas (1) -set inicial-. Entrerríos (2), Sorhaindo (-), Mortensen (-), Cindric (5), Langaro (4), Frade (-), Diocou (-), Makuc (-).
Parcials: 2-2 / 2-5 / 4-5 / 5-8 / 7-9 / 11-13 (descans) / 14-17 / 16-20 / 18-25 / 20-27 / 24-28 / 25-30 (final)
Àrbitres: Ivan Mosorinski i Aleksandar Pandzic