Benvinguda oficial al Comú d’Encamp

Benvinguda oficial al Comú d’Encamp

La Cònsol major d’Encamp, Laura Mas, ha rebut el Barça d’handbol per onzena temporada consecutiva

Aquest dimarts s’ha celebrat el ja tradicional acte protocol·lari de rebuda del Comú d’Encamp al Barça d’handbol. Per onzena temporada consecutiva, el conjunt blaugrana està fent una estada de preparació a Andorra, i la Cònsol major del Comú d’Encamp, Laura Mas, ha donat la benvinguda oficial a l’equip.

L’equip al complet s’ha fet la fotografia de família a les portes del Comú d’Encamp després de l’intercanvi d’obsequis. El directiu Jordi Argemí, el tècnic Xavi Pascual i el capità Raúl Entrerríos han entregat una pilota signada per tot l’equip i una samarreta al Comú, mentre que els blaugranes han rebut una pilota commemorativa del nomenament d’Encamp com a Vila Europea de l’Esport 2020.

Després de la trobada a la plaça principal s’ha celebrat la roda de premsa protocol·lària. La Cònsol major d’Encamp ha agraït la confiança que té el Club en Encamp per fer les estades de pretemporada, ja que enguany és la 11a visita. A més, en les properes setmanes repetiran l’estada els equips d’hoquei patins i el de bàsquet. Per la seva banda, Jordi Argemí, Xavi Pascual i Raúl Entrerríos han destacat les virtuts i el bon tracte que troba l’equip sempre a Encamp. Tots, a més, han remarcat que se senten molt segurs amb les mesures sanitàries que es prenen tant a les instal·lacions esportives com a l’Hotel Guillem, on s’allotja l’equip.

Declaracions de Raúl Entrerríos:

“Estem encantats de ser aquí un any més. És una etapa que associem a patir, perquè ens hem de preparar per al que ens ve per davant, que serà molt exigent, però aquí trobem moltes facilitats per desenvolupar la nostre feina”.

“Afrontem la temporada, com sempre ho fa el Barça, amb la màxima ambició. Volem guanyar cada competició que juguem, i ara estem centrats en millorar com a col·lectiu i estar preparats per quan arrenqui la competició”.

“Tenim la Final Four de la Lliga de Campions 19/20 del desembre marcada en vermell al calendari, però hem d’anar pas a pas. Tot arribarà, i abans d’això tindrem molts reptes”.

Declaracions de Xavi Pascual:

“Nosaltres no estem exempts del que passa a la societat, i serà una temporada estranya. Els esportistes hem de demostrar capacitat d’adaptació i és el que estem fent”.

“L’equip ha estat conscient des del primer moment de la situació, i han arribat en molt bona forma. Si soc sincer, fins i tot millor que l’any passat. Això s’ajunta amb les ganes que tenen els jugadors de recuperar la normalitat i jugar”.

“Han arribat quatre jugadors amb una qualitat indiscutible, que han d’aprendre el que significa el Barça. Hem d’anar pas a pas amb ells, i els companys els faciliten molt l’adaptació”.

“A dia d’avui el calendari de les competicions està complicat. Hem canviat la planificació per la Final Four del desembre, per arribar en el màxim de forma aleshores. Però no tenim certesa de res, i ens haurem d’anar adaptant”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut