Primera jornada de la pretemporada!

Primera jornada de la pretemporada!

Al matí els jugadors han completat una sessió física, i a la tarda han tornat a fer un entrenament de pilota quasi cinc mesos després

Ara sí, el Barça 2020/21 ja està en marxa. Després de passar les proves mèdiques el divendres passat, l’equip s’ha començat a entrenar aquest dilluns amb una doble sessió de treball a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Al matí els jugadors han completat una sessió física, en què el cos tècnic ha dividit l’equip en dos grups: mentre uns treballaven al gimnàs, la resta feia carrera contínua sobre la gespa del camp 9.

A la tarda l’equip ha sortit, per fi, a la pista. Els jugadors han trepitjat el parquet per recuperar sensacions i tornar a activar-se amb la pilota a les mans. Amb exercicis destinats a connectar amb l’handbol sense córrer riscos físics, els jugadors han completat el primer entrenament de pilota. Excepte el dimecres, quan faran una única sessió al matí, els blaugranes completaran dobles sessions cada dia de la setmana, fins al divendres.

Després de la primera setmana de treball a Sant Joan Despí, el conjunt de Xavi Pascual es desplaçarà a Encamp per fer l’habitual estada de pretemporada en un entorn climatològicament més favorable.

Abans del segon entrenament del dia, Xavi Pascual ha atès els mitjans del Club per valorar l’inici d’una pretemporada que serà “atípica”, igual que la temporada que espera a l’equip. El tècnic blaugrana ha reconegut que “hi ha moltes ganes”, però que “hem de ser conscients de la situació en què estem, anar amb cura i procurar evitar qualsevol risc”.

Les declaracions de Xavi Pascual en el primer dia de pretemporada:

“És difícil posar un adjectiu a la pretemporada que no sigui atípica, ni tampoc posar objectius clars en aquest moment. Intentarem anar planificant el que tenim pensat i posar l’equip en el millor punt possible”.

“Els calendaris, encara que ja estiguin posats, veurem si es poden complir com estan previstos”.

“Totes les pretemporades serveixen per a que els fitxatges s’adaptin, però encara no hem pogut treballar res. Han arribat bé de pes, amb ganes de treballar, però no podem valorar res més”.

“Veurem un Barça amb un model reconeixible i amb moltes ganes de jugar bé a handbol. Després intentarem guanyar el màxim nombre de partits i títols, però ara el més important és que l’equip estigui preparat”.

“Serà una temporada en què ens haurem d’adaptar constantment a situacions que no són tan controlables”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut