Acord per a la incorporació de Luis Frade

Acord per a la incorporació de Luis Frade

El pivot portuguès de 21 anys arriba procedent de l’Sporting de Portugal i signa contracte amb el Barça per a les quatre properes temporades

El FC Barcelona i l’Sporting Clube de Portugal han arribat a un acord per a la incorporació del jugador Luis Frade al Barça d’handbol. El portuguès signa contracte amb el Club per a les quatre properes temporades, fins a la fi del curs 2023/24. Frade, que va néixer l’11 de setembre de l’any 1998 a Río Tinto, juga de pivot, mesura 1,94 m i pesa 115 kg.

Joventut i poder als 6 metres

Frade és un pivot internacional amb Portugal de només 21 anys. El nou jugador blaugrana, a més, ha debutat a la Lliga de Campions amb la samarreta de l’Sporting Clube de Portugal, on ha jugat les darreres dues temporades. Frade acumula una experiència de 26 partits i 53 gols en la màxima competició europea.

El nou pivot culer arriba a Barcelona considerat com un dels jugadors amb més potencial d’Europa. De fet, en el darrer Mundial júnior del 2019 va ser escollit millor pivot de la competició, després d’acabar en quarta posició amb el combinat de Portugal. Es tracta d’un jugador corpulent, hàbil en la línia de l’àrea i capaç d’atacar i defensar. Al Palau compartirà posició amb Ludovic Fabregas i Cédric Sorhaindo, de qui espera aprendre i formar un trio dominador als sis metres.

“Sempre havia volgut estar en un gran equip com aquest, un equip top a Europa i al món, així que per a mi és un somni”, diu Frade en el seu primer contacte amb el Club. Promet treball per assolir títols, i al mateix temps reconeix que li fa certa por el salt al Barça, tot i que la felicitat domina per davant de tot.

Aquestes són les primeres declaracions de Luis Frade com a blaugrana i la valoració del seu fitxatge per part de David Barrufet, mànager esportiu de la secció:

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut