Abanca Ademar León - FC Barcelona: El líder mana amb autoritat (28-35)

Els blaugranes superen el conjunt lleonès gràcies a una actuació coral de tot l’equip i un incommensurable Kevin Möller sota pals

El líder no falla. El FC Barcelona s’ha imposat amb autoritat l’Ademar Lleó en la jornada 12 de la Liga Asobal per certificar el liderat del campionat. Una victòria de màxima importància després de batre un conjunt que fins ara havia enllaçat 10 victòries consecutives.

Conscient el conjunt de Xavi Pascual no s’ha deixat sorprendre en cap faceta del joc i ja des de l’inici ha demostrat tot el seu potencial (5-10, min 15). Superiors tant en defensa com en atac els blaugranes han manat en l’electrònic de principi a fi. Un triomf que s’ha construït per una actuació coral de l’equip blaugrana. Aleix Gómez i Alex Pascual amb cinc gols cadascun han estat els màxims anotadors, mentre que Kevin Möller ha estat un autèntic mur sota pals -  41% d’aturades - on s’ha exhibit aturada rere aturada fins a sumar-ne un total de 18. Víctor Tomás que ha tornat de la lesió també ha posat el seu granet de sorra amb 3 gols i una bona actuació.

El Palacio de los Deportes de León ha presenciat una actuació brillant de l’equip blaugrana, que primer, responia qualsevol gol lleonès amb contragol, mentre que ha començat a obrir escletxa al marcador aprofitant en tasques ofensives les aturades de Möller i una defensa incommensurable. Amb un clar 13-18 s’ha arribat al descans.

Sentencien el triomf

El pas pels vestidors no ha fet canviar la tònica del partit. I l’equip de Xavi Pascual ha continuat el seu ritme frenètic d’anotació que ha servit per apodar-se definitivament del matx i deixar sense cap opció l’equip lleonés. La coralitat anotadora ha seguit en una segona meitat en la que el Barça s’ha sentit encara més superior i ha festejat gol jugada rere jugada.

D’aquesta manera, els de Xavi Pascual han donat un cop sobre la taula per demostrar qui mana a la Lliga Asobal. El líder no falla en una de les visites més complicades del campionat de Lliga. Un triomf clau per certificar el liderat i afrontar amb optimisme el partit d’aquest cap de setmana davant el PSG a la Champions

Abanca Ademar León 28,

FC Barcelona 35,

Abanca Ademar León: Dino Slavic; Mario López (1), Erwin Jan (2), Gonzalo Matias (-), David Fernández (6), Juan José Fernández (2), Jaime Fernández (4) - set inicial - Ruben Marchán (2), Tin Lucin (4), Federico Matias (-), Gonzalo Pérez (5), Ivan Mosic (-) i Jose Mario Carrilo (2)

FC Barcelona: Kevin Möller (1); Ludovic Fábregas (3), Luka Cindric (3), Dika Mem (5), Aleix Gómez (5), Aitor Ariño (2) i Lasse Andersson (2) - set inicial - Alex Pascual (5), Víctor Tomás (3), Sorhaindo (2), Serdio (1), N’Guessan (1) I Dolenec (2), Entrerríos (-).

Parcials: 2-4, 4-6, 5-10, 7-13, 11-17, 13-18 (descans); 14-20, 16-24, 19-28, 21-31, 25-33, 28-35

Àrbitres: Jesús Escudero i Jorge Escudero