BM Logronyo La Rioja - Barça: Victòria treballada a domicili (28-32)

Els locals ha lluitat fins al final davant els de Xavi Pascual, però el Barça ha gestionat a la perfecció els darrers minuts

Victòria blaugrana de valor a La Rioja en la vuitena jornada de la Lliga ASOBAL (28-32). Ple de triomfs. El Logronyo ha posat les coses difícils al Barça durant la primera meitat i gran part de la segona, però els de Xavi Pascual han sabut interpretar el partit a la perfecció i han gestionat l’avantatge en els darrers minuts molt eficientment. Abel Serdio i Aleix Gómez han estat els màxims golejadors culers, amb 6 gols cadascun. Ludovic Fabregas s’ha hagut de retirar, amb un esquinç de turmell.

El Logronyo, combatiu

Els locals han presentat una gran oposició durant la primera meitat, amb una bona defensa i una notable efectivitat en atac. El Logronyo ha sortit més intens i ha portat la iniciativa durant els primers minuts, amb Kusan al capdavant. Una bona mostra del bon inici dels de La Rioja és que el Barça no s’ha aconseguit posar per davant fins passat el primer quart d’hora.

L’intercanvi de cops s’ha anat decantant a poc a poc del costat blaugrana, que fins al minut 20 no ha tingut una renda superior als dos gols. El Barça ha arribat a gaudir d’una distància favorable de tres gols, amb Andersson portant les regnes en atac, però no ha pogut anar més enllà abans del descans i ha marxat al vestidor liderant el marcador per 15-17. La nota negativa de la primera meitat ha estat l’esquinç del turmell dret de Ludovic Fabregas, que ha quedat fora de combat.

Gestió de l’avantatge

La segona part ha començat amb un guió idèntic al de la primera meitat, amb un Logronyo combatiu i amb encert de cara a porteria, malgrat que el Barça ha gestionat els segons 30 minuts a la perfecció. Les coses semblaven complicar-se per als de Xavi Pascual, que en el minut 8 han vist com els de La Rioja tornaven a posar l’empat a l’electrònic (19-19), però la reacció blaugrana ha estat immediata. El Barça ha tornat a posar distància, i quan el Logronyo s'ha acostat en el marcador, els blaugranes han accelerat el ritme, de nou, per distanciar-se. El conjunt dirigit per Pascual ha administrat la renda favorable fins al final sense gaires més complicacions per acabar enduent-se el triomf (28-32).

Fitxa del partit

BM Logronyo La Rioja, 28
Barça, 32
BM Logronyo La Rioja: Sergey (-), Sánchez-Migallón (5), Dapiran (2), Balenciaga (2), Ligetvári (-), Ceretta (-), Hackbarth (4) -set inicial-. Molina (1), Kusan (6), Scott (4), Moreira (-), Kukic (1), Eduardo Cadarso (-), David Cadarso (-), Garciandía (3).
Barça: Möller (-), Entrerríos (2), Andersson (5), Serdio (6), Aleix Gómez (6), Dika Mem (-), Pascual (4) -set inicial. Pérez de Vargas (-), Víctor Tomàs (-), Cedric (1), Ariño (1), Petrus (-), Dolenec (2), Cindric (5), Pálmarsson (-) i Ludovic Fabregas (-).
Parcials: 4-3 / 6-6 / 8-9 /10-13 /12-15 / 15-17 (descans) / 18-19 /19-21/ 20-24 / 23-26 /24-29 / 28-32 (final)
Assistència: 3.100 espectadors al Palacio de los Deportes de La Rioja
Àrbitres: Ignacio García Serradilla i Andreu Marín Lorente