Barça – Elverum Handball: La Champions requereix els cinc sentits

Barça – Elverum Handball: La Champions requereix els cinc sentits

(20:00 hores) Els blaugranes reben al conjunt noruec al Palau Blaugrana per primera vegada en la història per confirmar el seu bon estat de forma a Europa

El Barça reprèn la VELUX EHF Champions League aquest dissabte al Palau Blaugrana (20 hores, Esport3). El conjunt de Xavi Pascual rep l’Elverum Handball noruec en la quarta jornada de la fase de grups amb l’objectiu d’allargar el bon moment de forma després dels dos triomfs consecutius contra el Celje Pivovarna i el Zagreb. Els blaugranes, que no s’han enfrontat mai en la història a l’Elverum, vol mantenir la fortalesa al Palau, on no hi perd en partit de Champions des del 7 de desembre del 2015.

Les dues darreres victòries del Barça contrasten amb les tres derrotes que ha sumat l’Elverum en l’inici de la fase de grups. El conjunt noruec, que ha entrat per primera vegada als grups A/B de la Champions, encara no ha sumat cap punt, però en la darrera jornada va complicar molt les coses al PSG (22-25) en un pavelló amb 12.000 espectadors.

Després de l’últim entrenament previ, Xavi Pascual i Aitor Ariño van analitzar el partit davant l’Elverum, destacant la joventut dels noruecs i la diversitat dels seus atacs. El tècnic blaugrana, que disposa de tota la plantilla a excepció de Mortensen, creu que l’equip ha fet un pas endavant en l’últim mes, però que haurà d’estar molt atent si no vol ensurts aquest dissabte.

Tot i que en la propera jornada el rival serà el poderós Paris Saint-Germain, l’equip no mira més enllà de l’enfrontament amb l’Elverum i demana el suport de l’afició per gaudir del millor handbol al Palau.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut