Xavi Pascual: “L’Elverum és un equip especial i juga sense pressió”

Xavi Pascual: “L’Elverum és un equip especial i juga sense pressió”

El tècnic del Barça i l’extrem Aitor Ariño esperen un bon ambient al Palau en un partit complicat contra un conjunt noruec jove i amb recursos ofensius

Aquest dissabte, a les 20 hores, torna la VELUX EHF Champions League al Palau Blaugrana amb la visita de l’Elverum Handball en la quarta jornada de la fase de grups. Un partit inèdit fins al moment que ha de servir per confirmar el bon moment de forma d’un Barça que encadena sis victòries consecutives entre Lliga i Champions.

El conjunt blaugrana ha completat aquest divendres l’últim entrenament previ al partit contra l’Elverum, i al final de la sessió Aitor Ariño i Xavi Pascual han atès els mitjans. Tots dos han coincidit a destacar els perills de l’Elverum, destacant els recursos en atac i el fet que els noruecs juguen sense pressió. “És un equip molt jove, sobretot en la primera línia, i especial; tenen diferents sistemes de joc una mica estranys”, deia el tècnic blaugrana, que té tota la plantilla disponibles, a excepció de Mortensen.

Ariño, que ha fet una crida a l’afició perquè recolzi i gaudeixi amb l’equip, ha explicat que han analitzat el joc de l’Elverum i les seves possibilitats en atac: “Hem vist que fan moltes coses diferents en atac, com el 7 contra 5 o el 7 contra 6”. Ha afegit, en aquest sentit: “Haurem d’estar molt atents”.

Declaracions de Xavi Pascual:

“Afrontem el partit amb la il·lusió de la Champions; són dos punts molt importants”.

“L’Elverum és un equip molt jove, sobretot en la primera línia, i especial. Tenen diferents sistemes de joc una mica estranys”.

“Aquí no existeixen les proves. La nostra feina és guanyar el partit contra l’Elverum donant el 100%. No hi ha res més enllà”.

“L’atmosfera que es crea al Palau és especial, sobretot en moments difícils. Per a nosaltres és un plaer jugar a casa, l’equip se sent molt millor. El que vull és que l’equip i l’afició gaudeixin del partit i a poder ser amb la victòria”.

“Hem tingut tres setmanes en què hem pogut entrenar. Fins aleshores pràcticament només havíem competit, amb molts viatges, i això no et permetia entrenar bé. Amb això l’equip ha fet un pas endavant, és molt diferent al de fa un mes”.

Declaracions d’Aitor Ariño:

“Hem preparat molt aquest partit. Hem vist que el rival fa moltes coses diferents en atac, com el 7 contra 5 o el 7 contra 6. Haurem d’estar molt atents”.

“Contra el PSG van donar un plus. Hem vist el partit i van estar molt durs en defensa. Vindran al Palau amb aquesta motivació”.

“Volem fer-ho molt bé a la Champions, esperem que el Palau ens ajudi. Que la gent vingui a gaudir del millor handbol europeu, que s’animi i que gaudeixin amb l’equip”.

“No estem lluny del màxim nivell. L’hem mostrat, però no de manera estable. Estem en bona línia”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut