Xavi Pascual: “Ens deixarem la vida”

Xavi Pascual: “Ens deixarem la vida”

El tècnic blaugrana ha destacat en roda de premsa que “les sensacions són molt bones i tenim una gran il·lusió amb la Final Four de Colònia”

Arriba el moment més important de la temporada. És l’hora d’afrontar l’anhelada Final Four de Colònia, on el Barça s’ha classificat per 7a vegada en 10 anys. Els culers buscaran el proper cap de setmana la que seria la 10 Champions de la història de la secció, i tant el tècnic, Xavi Pascual, com els jugadors culers, han valorat aquest dilluns tot el que envolta a aquesta gran Final Four que tindrà lloc els dies 1 i 2 de juny al Lanxess Arena.

Xavi Pascual ha recalcat que “les sensacions han estat molt bones durant tota la temporada i estic molt content de com hem treballat, però ara arriba un cap de setmana molt important i sabem el que ens juguem”. A més, ha afegit: “La nostra idea és mostrar el que hem fet tota la temporada, volem ser capaços de jugar una altra final de Champions i tenim una gran il·lusió. Ho apreciem encara més pel fet de no haver pogut ser a Colònia l’any passat”.

Pel que fa a l’aspecte físic dels jugadors, Pascual ha estat contundent: “A hores d’ara jugarem tots, estiguem com estiguem, excepte Mortensen. Ens deixarem la vida i anirem a mort, l’handbol es viu a nivell d’intensitat molt alt i tinc confiança plena en el meu equip”. Quant al rival, el tècnic blaugrana ha destacat: “El Vardar té molt mèrit i mereix el màxim respecte. És un equip on tots saben competir molt bé, han fet una gran feina i mereixen estar a la Final Four”. Finalment, també ha parlat de l’aspecte físic: “Jugar a segona hora no és excusa, però sí que és un punt en contra a l’hora de descansar. Però només estem pendents de guanyar el primer partit”.

A continuació, repassem també les reaccions de la resta dels protagonistes culers:

Víctor Tomás: “Els duels d’aquesta temporada contra el Vardar són partits que s’han de mirar i estudiar però no podem pensar que per haver guanyat ja dos cops aquesta temporada això està fet, no té res a veure. L’equip arriba bé, estem en un bon moment físic on tothom aporta al joc i al rendiment de l’equip. Però el context de Colònia és molt especial, amb una eliminatòria a partit únic i jugant fora de casa”.

Sorhaindo: "Tenim moltes ganes de jugar aquesta Final Four, i més després del que ha passat aquests darrers anys. És una de les festes més grans de l'handbol i ens mereixem ser aquí".

Entrerríos: “Arribem en un gran moment, hem guanyat al Vardar en les dues ocasions però això és com una competició a part. A Colònia no hi ha un equip favorit, ha passat diverses vegades que han guanyat equips que arribaven sense cartell de favorits. Està al 50%”.

Pérez de Vargas: "El Vardar és un equip que en l'aspecte psicològic ha demostrat ser molt fort, sobreposant-se a tot. Porten tres anys seguits a la Final Four i això parla molt bé d'ells. Però nosaltres hem de jugar com portem fent-ho tota aquesta temporada".

Pálmarsson: “Són dos partits en només 24 hores, qualsevol cosa pot passar. Has d’estar bé físicament, però l’aspecte psicològic també és molt important”.

Aleix Gómez: “No tinc pressió per ser el màxim golejador de l’equip a la Champions. Perquè un extrem pugui marcar un gol el treball ha de ser de tots, el gol el marca un però el treball és de tots els companys, hi ha una gran relació a l’equip”.

Thiagus Petrus: "El Vardar és un equip molt organitzat i tàctic, amb gent experimentada que sap portar els temps del partit. Serà un duel que es decidirà en els petits detalls. Arribem bé, aquest any per sort no hem tingut moltes lesions i físicament arribem preparats per jugar els dos partits”.

Ilic: "Els meus companys m'han ajudat molt en l’adaptació. Treballem molt dur per intentar guanyar la Champions i estem molt bé físicament, preparats per afrontar la Final Four. Els quatre som grans equips i pot guanyar qualsevol".

Ariño: "Respecte a l'última Champions que vam guanyar, hem canviat l'estil de joc: ara estem jugant molt més ràpid, la transició defensa-atac és molt important per al nostre joc. A més hem rejovenit la plantilla, hi ha jugadors molt joves que han fet un pas endavant i són referents".

N'Guessan: “Tinc moltes ganes de començar ja! Estem bé, en forma, i entrenant molt. Independentment d’haver guanyat els últims partits contra ells, les semifinals són molt diferents. No hem oblidat el que va passar fa dos anys, volem refer-nos”.

Dolenec: “L'aspecte psicològic serà important per jugar dos partits en dos dies. No guanya sempre el millor, pot haver-hi sorpreses ja que tots volen guanyar, però no hi ha cap favorit. Ens espera un cap de setmana molt complicat però tinc molta confiança en l'equip i crec que tenim la capacitat per aconseguir-ho”.

 

Fabregas: “El més important és pensar només en la semifinal i no en el dia següent, i estar concentrats en el que fem a la pista. La gent ens dóna com a favorits perquè vam quedar primers en un grup amb els quatre semifinalistes, però en una Final Four tots els equips poden guanyar".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut