Acompanya el Barça Lassa a Colònia!

Acompanya el Barça Lassa a Colònia!

Els socis del Club i ‘amics de l’handbol’ ja poden comprar els abonaments a partir d'aquest dimarts, i tindran dues opcions de viatge per ser amb l’equip a la VELUX EHF Final Four que es disputarà l’1 i 2 de juny al Lanxess Arena

El Barça Lassa no fallarà a la cita de la VELUX EHF Final Four els propers 1 i 2 de juny a Colònia, i els aficionats que vulguin podran acompanyar l’equip a la catedral de l’handbol europeu. El Club, a través de FC Barcelona Desplaçaments, ofereix dues vies diferents per ser amb el conjunt de Xavi Pascual en el cap de setmana més decisiu i festiu de l’handbol continental.

En primer lloc, els socis del Club i ‘amics de l’handbol’ tenen un paquet de viatge que inclou el vol xàrter a Colònia, els trasllats a l’hotel, al pavelló i a l’aeroport, i l’assegurança bàsica. Aquest paquet té un preu de 350 euros per als socis del FC Barcelona i de 495€ per als ‘amics de l’handbol’.

El segon format de viatge afegeix a l’anterior l’allotjament a l’hotel Maritim de Colònia. En aquest cas, el preu per als socis del Club és de 580€ i de 699€ per a la resta.

Programa i compra del desplaçament a Colònia.

Abonaments disponibles

A partir d'aquest dimarts els socis del FC Barcelona, els ‘amics de l’handbol’ i els titular del carnet de compromís podran adquirir els abonaments per a la Final Four completa, a un preu de 155€ (zona alta) i 295€ (grada baixa). En una mateixa petició es podran sol·licitar entrades per a quatre socis. Els abonaments es recolliran a Colònia en les hores prèvies a l’inici de l’esdeveniment. Dos dies després, el dijous 16, i en cas de disponibilitat, s’obrirà la venda al públic general.

Fes clic aquí per fer la sol·licitud dels abonaments.

Per a qualsevol consulta, els interessats poden posar-se en contacte a través d’un correu a: fcbdesplacaments@fcbarcelona.cat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut