Nemanja Ilic: “No m’espanta el repte de jugar al Barça”

Nemanja Ilic: “No m’espanta el repte de jugar al Barça”

El nou extrem esquerre blaugrana ha completat el primer entrenament amb els seus companys, s’ha mostrat il·lusionat, i viatjarà a Veszprém per debutar aquest mateix cap de setmana

Nemanja Ilic ha completat aquest dijous el primer entrenament com a jugador del Barça Lassa d’handbol. L’extrem esquerre serbi ha conegut els seus nous companys de la mà de Gonzalo Pérez de Vargas, amb qui va coincidir la temporada 2013/14 al Toulouse. Després de l’únic entrenament previ al viatge a Veszprém, el serbi s’ha presentat oficialment i ha atès els mitjans. “Em sento molt bé; és el club perfecte i per a mi és un somni formar part del Barça”, ha comentat.

Ilic, que lluirà el dorsal 29, arriba al Barça Lassa cedit fins a final de temporada. Tot i així, ha reconegut: “Faré les coses com si hagués d’estar aquí durant molts anys. Ho donaré tot, no m’espanta el repte”. El seu debut podria ser aquest dissabte a la pista del Veszprém (17:30h) en la Lliga de Campions, una competició que ja havia disputat. “Havia jugat la Champions amb el Partizan, però és molt diferent. Aleshores lluitàvem per sumar algun punt, i aquí es lluita per guanyar el títol”.

El serbi ha explicat que no ha jugat mai al Palau però que hi ha estat com a espectador en diverses ocasions –“per veure jugar el Gonzalo”, detallava-, i ha assegurat que està “impacient” per estrenar-se a casa. A l’hora de definir-se com a jugador, Nemanja Ilic és directe: “No sóc gaire gran ni fort, però corro, lluito i faig gols”.

Xavi Pascual: “És un jugador que sempre m’ha agradat”

Després que ho fes Nemanja Ilic, el tècnic Xavi Pascual també ha atès els mitjans, i ha valorat la incorporació de l’extrem serbi. “Està preparat per jugar, no té cap por. S’ho haurà de guanyar, perquè l’Aitor Ariño ho està fent molt bé, i ell ens haurà d’ajudar”, ha explicat. El tècnic blaugrana ha afegit que “necessitarà un temps d’adaptació, però té la sort de tenir els companys que té, que l’han acollit molt bé”. Sobre el perquè de la seva incorporació, Xavi Pascual ha comentat que “és un jugador que sempre m’ha agradat, i va ser una de les opcions de l’estiu passat. A més complia amb tots els requisits necessaris, va ser fàcil triar i es va poder fer”. El tècnic defineix Ilic com “un jugador molt ràpid, amb bona mà en la definició i amb la vena balcànica que fa falta”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut