34. Aron Pálmarsson

Central

202009-Fitxa-Web-1920x1080_01-34
Un referent sobre la pista, un jugador amb personal i gol en els moments decisius

Aron Pálmarsson va néixer el 19 de juliol del 1990 a Hafnarfjordur (Islàndia), la tercera ciutat més gran d’Islàndia, i on va començar a jugar a handbol. Després de l’etapa de formació, la seva progressió va cridar l’atenció del THW Kiel, que el va fitxar amb 18 anys. L’any 2009 va arribar a Alemanya, on es va convertir en un jugador important durant les sis temporades que hi va jugar. Amb els ‘zebres’, a més, va guanyar dues Lligues de Campions i cinc Bundesliga.

L’any 2015 va canviar d’aires, i va signar pel Veszprém. A Hongria, Pálmarsson va jugar durant dues temporades, en un equip entrenat pel català Xavi Sabaté i capitanejat per l’exblaugrana Laszlo Nagy. Amb el Veszprém va confirmar la seva condició de referent de l’handbol europeu, fins que el mes d’octubre del 2017 va aterrar a Barcelona.

Arriba al Palau Blaugrana sent considerat un dels millors jugadors del món en la seva posició, i en plena maduresa esportiva. Amb 27 anys, Pálmarsson completa la primera línia del Barça per ajudar l’equip a seguir guanyant el màxim de títols possible.

PERFIL TÈCNIC

Pálmarsson és un líder sobre la pista. La seva posició el va ser l’encarregat de moure l’equip en atac, i les seves condicions físiques li permeten dominar tots els aspectes del joc. Es tracte d’un jugador potent però amb una depurada tècnica individual.

Elegant en la definició i decisiu en moments clau, l’islandès és un jugador amb personalitat i golejador. Les característiques de Pálmarsson el converteixen en un referent de l’equip sobre la pista, i en un recurs ofensiu per a qualsevol situació.

 

Lloc de naixement
Hafnarfjordur
Data de naixement
19/07/1990
Pes
100kg
Alçada
193cm

Totes les notícies

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut