El Cadet A, campió de la MiniCopa Asobal

Els joves blaugranes superen per 27 a 16 a l’Atlético Valladolid

El Barça d’handbol, amb l’equip Cadet A, s’ha proclamat campió de la 12ª edició de la MiniCopa Asobal que s’ha disputat a Valladolid, de manera paral·lela, a la disputa de la Copa Asobal absoluta. Amb un resultat favorable de 27 a 16, els joves entrenats per Jordi Jodar, han aixecat el vuitè títol de la historia blaugrana, en les dotze edicions disputades fins a dia d’avui.

El camí a la vuitena MiniCopa Asobal

Els blaugranes van estar enquadrats en el Grup A de la competició i van tenir com a rivals l’Hand Vall de Valladolid i el Bidasoa. Amb els de Valladolid van guanyar per 37 a 12 i amb els bascos del Bidasoa ho van fer per 43 a 16, ocupant el primer lloc del grup i accedint a semifinals.

En el partit decisiu per accedir a la final, el Cadet A blaugrana va treballar força per superar l’Abanca Ademar de Lleó. Al descans perdien per 15 a 16 però una excel·lent segona part dels blaugranes els hi va possibilitar el triomf i l’accés a la final, en vèncer per 31 a 26.

Campions

El Cadet A del Barça d’handbol es va trobar a la final amb els locals de l’Atlético Valladolid, que havien estat primers del Grup B i que havien superat els seus veïns del Hand Vall Valladolid per 19 a 15, a semifinals.

En el partit final, jugat al Pavelló Huerta del Rey de la capital castellana, els blaugranes van dominar el partit en tot moment. Des de la xiulada inicial, el control va ser del Cadet A blaugrana, que al descans ja dominava per 12 a 5.

Poc a poc, els joves entrenats per Jordi Jodar anaven fonamentant el triomf, entrant en el darrer quart guanyant per 18 a 12. En els darrers 12 minuts de joc, el Barça van mantenir una defensa ben posicionada i amb efectivitat de cara a la porteria rival, van aconseguir un 27 a 16 favorable que els hi va donar el títol de la MiniCopa Asobal. Un títol que van dedicar al seu company Aitor Martínez, que va caure lesionat en el segon partit de la fase de grups.