Tres amistosos per al Barça Atlètic

Tres amistosos per al Barça Atlètic

El Barça Atlètic afronta tres amistosos per preparar la segona part de la temporada

El Barça Atlètic de Ferran Porres va començar a preparar el retorn a la competició la setmana passada tot just acabar les festes. L’aturada de la competició no ha fet que els joves jugadors blaugrana s’estiguin parats i és per aquest motiu que el Club ha decidit aprofitar aquests dies per fer tres partits amistosos per tal de seguir amb la bona línia mostrada fins ara. 

D’aquesta manera, el Barça Atlètic jugarà avui dimecres un partit amistós a Saragossa davant del Casademont Zaragoza. La setmana vinent, aprofitant que el grup on participa l’equip culer és imparell, en jugaran dos més per seguir preparant-se per a la segona part de la temporada. Així doncs, el proper dimecres jugaran un partit benèfic davant del CE La Salle Bonanova i tancaran aquests tres amistosos jugant contra l’Handbol Mallorca.

Ortega, atent als jugadors del Barça Atlètic

Carlos Ortega, entrenador del primer equip blaugrana, està molt pendent de l'evolució dels joves entrenats per Ferran Porres. D’aquesta manera, amb la lesió de llarga duració de l’Aitor Ariño, va decidir que el Martí Soler seria el seu substitut i que no es fitxaria ningú. Altres jugadors que han tingut protagonisme durant el curs han estat Pablo Urdangarin, Bruno Reguart, Roberto Domènech i Djordje Cikusa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut