El Barça Atlètic comença la temporada

El Barça Atlètic comença la temporada

Els nois de Ferran Porres han iniciat avui el curs 22/23

Després de la gran temporada que l’equip va fer l’any passat, Ferran Porres i els seus nois han encetat la pretemporada 2022/23 al Pavelló de la Ciutat Esportiva. L’any passat, els blaugranes van fer una campanya excel·lent a la Divisió d’Honor Plata a nivell de resultats i formació. Els de Porres van acabar en segona posició de la primera fase de la lliga només al darrere del Fertiberia Puerto Sagunto amb 13 victòries i només cinc derrotes. A la fase d’ascens, van acabar tercers només pels dos recent ascendits com són el BM Guadalajara i el Club Cisne.

La gran feina realitzada pel tècnic català i els seus ajudants, va fer que Carlos Ortega comptés amb els nois del filial durant la temporada i que els joves tinguessis força protagonisme. Una prova evident és la participació amb el primer equip de jugadors com Artur Parera, Pablo Urdangarín, Martí Soler, Aleksander Cenic, entre d’altres.

Cinc noves cares

Per aquest curs, el Barça Atlètic comptarà amb cinc noves cares i manté el bloc que la temporada passada va fer del Barça la sorpresa de la categoria. Del curs passat continuen  temporada els centrals Albert Pujol, Bruno Reguart i Jaume P. Lluch, els laterals drets Aleksander Cenic i Pau Morer, els laterals drets Marc López i Fran Laliga, els extrems drets Oriol Zarzuela i Pablo Urdangarín, l’extrem esquerre Martí Soler i els porters Jordi González i Roberto Domènech.

Les noves cares que pugen de l’equip juvenil són l’extrem esquerra Ian Barrufet, els pivots Òscar Grau, Jokin Aja i Ferran Prieto, i el central Ezequiel Conde.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut