Gran victòria del Barça B (37-34) davant el Cisne

El filial retorna a la part alta de la fase pel títol

El Barça B ha aconseguit aquest dissabte una gran victòria (37-34) davant el Club Cisne Colegio Los Sauces. El filial ha portat la iniciativa pràcticament tot el partit i, gràcies a una gran demostració de maduresa, ha sumat el primer triomf després de dues derrotes i s'ha tornat a col·locar a la part alta de la classificació d'aquesta segona fase.

Els homes de Ferran Porres han marcat la pauta des de l'inici, i passat el minut 10 ja havien aconseguit una renda d'entre dos i tres gols. L'estira i arronsa entre dos dels millors equips de la categoria ha arribat al descans amb un marcador força alt: 21-17.

L'equip gallec ha començat molt fort la segona part i ha estat capaç d'eixugar a poc a poc la diferència. De fet, el Cisne ha remuntat i s'ha posat amb dos gols d'avantatge (23-25) al minut 40.

El Barça B ha demanat llavors un temps mort que ha canviat la dinàmica. Des de l'aturada, el filial ha canviat el ritme i ja tornava a manar al marcador al minut 45 (28-27). El tram final dels blaugranes ha estat fulgurant i finalment la victòria s'ha quedat a la Ciutat Esportiva.