La victòria s’escapa als darrers cinc minuts (35-29)

Bon partit dels blaugranes, que no poden amb un equip amb molta més experiència

No va poder ser i el Barça B no va poder sumar la segona victòria d’aquesta fase per al títol i va caure derrotat a domicili a casa del BM Guadalajara (35-29). Els de Ferran Porres van fer un bon partit però als darrers cinc minuts del xoc, els locals van agafar un avantatge que els blaugranes no van poder reduir i, d’aquesta manera, acumulen una victòria i dues derrotes.

L'enfrontament va ser intens i disputat tota l'estona de durada i les diferències al marcador no van ser significatives. Malgrat arribar a marxar per tres gols cap a la meitat de la primera part, el Barça B va pressionar en defensa i van arribar a la finalització dels primers 30 minuts amb un mínim avantatge de dos gols (17-15).

A la represa, els de Guadalajara van pressionar i van aconseguir diferències de fins a cinc gols però, a poc a poc, els culers van agafar confiança i van anar eixugant aquesta diferència al marcador fins a arribar als últims cinc minuts, en què els locals només guanyaven per un gol (29-28). Però en aquest últim parcial els nois dirigits per Porres no van estar gaire encertats i van encaixar un parcial de 6-1 per deixar el marcador final en 35-29. Els màxims golejadors blaugrana van ser Marc López amb sis gols, Oriol Zarzuela amb cinc i Juan Palomino i Aleksandar Cenic amb quatre cadascun.

El proper partit del Barça B serà dissabte 9 d’abril a les 18 h a la Ciutat Esportiva davant del Club Cisne