Festival de gols amb regust amarg (46-47)

L'UBU San Pablo Burgos s'endú la victòria per la mínima

Festival golejador a la Ciutat Esportiva amb regust amarg. El Barça B ha caigut per la mínima (46-47) contra l'UBU San Pablo Burgos, en un partit marcat per l'encert atacant i que s'ha acabat decidint per només un gol de marge. El resultat deixa al filial blaugrana amb 12 punts, al bell mig de la classificació de la fase d'ascens però a només un punt del líder.

Tant el Barça B com el San Pablo Burgos ja havien demostrat durant la fase regular la seva eficàcia golejadora, però el partit d'aquest dissabte ha superat les expectatives. En els primers 10 minuts, els equips ja havien marcat 17 gols entre els dos. I al descans el marcador marcava un altíssim resultat de 22-21, gràcies a dos gols seguits del porter blaugrana Jordi González.

El ritme golejador no ha baixat a la segona meitat, tot i que el Burgos s'ha trobat cada cop més còmode en el partit. El bon moment visitant s'ha demostrat amb un parcial d'1-5 que ha començat al minut 38, fins a col·locar el 31-37 al lluminós. El Barça B, tot i els seus esforços, ja no ha aconseguit eixugar la diferència. El filial, però ha estat a punt de protagonitzar una remuntada èpica en els dos minuts finals. No ha pogut ser.