Triomf sòlid davant l'Eón Horneo Alicante (34-32)

El filial blaugrana ha manat sempre al marcador

El Barça B ha aconseguit aquest dissabte una victòria sòlida (34-32) davant el tercer classificat de la Divisió d'Honor Plata, l'Eón Horneo Alicante. El conjunt blaugrana ha manat al marcador des del primer parcial, gràcies a una renda de dos gols que ha anat administrant durant tot el partit.

Els homes de Ferran Porres han sabut contestar al 0-2 que li ha plantejat de sortida l'equip visitant, amb cinc gols seguits de totes les maneres: amb llançaments de primera línia, anotacions des del pivot i des de l'extrem.

El filial blaugrana ha mantingut aquest joc coral durant tota la primera meitat, que ha acabat amb tres gols d'avantatge (16-13). El Barça B ha sortit del descans amb la intenció de trencar el partit, i de fet ha marxat de fins a quatre gols al principi de la segona meitat.

L'Eón Horneo Alicante no s'ha donat per vençut i ha apretat el partit fins a col·locar-se a un gol a poc més de dos minuts pel final. El Barça no s'ha deixat vèncer per la pressió i ha assegurat la victòria (34-32) per continuar líder amb dos punts de marge a falta d'un partit de la primera fase.